Вт, 2024-03-19, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В наш час багато українців, а також громадян інших країн, як ближнього так і дальнього зарубіжжя, часто відвідують галицьку перлину Карпат – місто Львів.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) висунула на посаду уповноваженого з прав людини у Верховній Раді кандидатуру голови спілки Захарова. Крім правозахисника на посаду також можуть претендувати ще чотири претенденти.



Ризик дефолту Греції залишається високим, попри домовленості про списання істотної частини її держборгу, заявили в понеділок аналітики рейтингового агентства Moody's Investors Service. Найближчим часом агентство планує опублікувати докладнішу доповідь про ситуацію в Греції.




Журналісти, що розслідували інцидент, припускають, що інформація може не відповідати дійсності, а бути "вкиданням" напередодні президентських виборів в Росії.




У Горлівці Донецької області міліціонери серед робочого дня розпивали спиртне на вулиці. Невідомий автор надіслав відповідний відеоролик до редакції горлівського інтернет-видання.



Трохи простіше багатопрофільним підприємствам - наприклад, "Гадячсиру", на якому можна виробляти і сир, і масло. Саме завдяки переходу на інші види продукції "Гадячсиру" не довелося закриватися.



Президент Віктор Янукович не виконав обіцянки щодо покращення бізнес-клімату і боротьбі з корупцією. Про це повідомив посол Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра під час круглого столу, присвяченого покращенню інвестиційного та ділового клімату.



В наши дни многие люди очень интересуются своим гороскопом.



29 лютого в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень 0...-2 градуси.



"Чому ви перестали молитися до Святого Духа? Пам’ятайте, що Я просила вас молитися завжди і кожен час, щоб Святий Дух міг зійти на вас", - слова нашої любимої Матері Божої.



Зміни клімату та глобальне потепління призвели до того, що обсяги льодовиків від 1979 року скоротилися на 30%, що в майбутньому може привести до повторення холодів, які вдарили по країнах Європи цієї зими.





Все почалося, коли автор відмовився продати цю картину одному з фігурантів списку "ТОП-50 найбагатших українців", який пропонував за неї 325 тисяч доларів.


Продовжує своє просування по рейтингу WTA висхідна українська зірочка Леся Цуренко. В оновленому сьогодні табелі про ранги друга ракетка країни піднялася на дев'ять позицій вгору і посідає тепер 116-те місце. Найкраща тенісистка країни Катя Бондаренко опустилася з 70-го на 71-ше місце.




Угода про асоціацію Україна-ЄС буде парафована протягом місяця, а її підписання - "десь восени, якщо ситуація в Україні зміниться". Про це заявив європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле.