Вт, 2024-03-19, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Міському голові Харкова Геннадію Кернесу відмовили в отриманні візи до Великобританії. Як повідомляють джерела у МЗС, причиною відмови стало нібито "кримінальне минуле" мера Харкова.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



10 лютого 2012 року за рішенням президента НаУКМА Сергія Квіта  було закрито виставку "Українське тіло", присвячену дослідженню тілесності в українському суспільстві. Квіт пояснив свої дії так: "Це не виставка, а лайно".



Правительственные войска Йемена расстреляли демонстрацию протеста в городе Аден на юге страны. Против толпы численностью более двух тысяч человек сначала применили слезоточивый газ, а затем и боевые патроны. В результате погибли двое, более 10 человек были ранены.



11 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -22...-24 градуси, удень -15...-17 градусів.




Опозиціонери заявили: їм повідомили, що сирійська армія доставила в будівлю школи в Хомсі велику кількість гранат і мінометних мін, начинених хімічними речовинами.


Єврогрупа не розблокує пакет фінансової допомоги Греції, оскільки угода, досягнута 9 лютого лідерами грецьких партій з питання нових заходів жорсткої економії, не задовольняє повною мірою вимог кредиторів. Таку заяву зробив міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле.


Гаррі вже провів в Афганістані 10 тижнів. Тут він виконував роль навідника бойової авіації в провінції Гільменд. Але в лютому 2008 року він змушений був повернутися додому після того, як стався витік у ЗМІ про його перебування в Афганістані.





"Євросоюз послідовно і від самого початку заявляв, що поглиблена та виключна зона вільної торгівлі, яка передбачає значну інтеграцію України з ЄС, являється несумісною з угодою про зону вільної торгівлі з країнами СНД та Митним союзом між Росією, Бєларуссю та Казахстаном".



Старійшини племені стверджують, що після того, як зусилля по боротьбі з пияцтвом з їхнього боку провалилися, позов - останній засіб. В резервації Пайн-Рідж крім дорослих алкоголь вживає кожна четверта дитина.


Другий за тиждень страйк паралізує роботу державних установ, шкіл та університетів, а також банків і лікарень. В Афінах два дні не ходитиме громадський транспорт, крім гілки легкого метро, ​​яке буде працювати протягом семи годин. По всій країні дві доби не курсуватимуть поїзди і пороми.


В Берлине вечером в четверг, 9 февраля, открылся 62-й по счету международный кинофестиваль "Берлинале", перед началом торжественного вечера звезды немецкого кинематографа продефилировали по "красной дорожке".




В наше время тюнинг салона — перетяжка, переоборудование авто, стали таким же элементарным делом, как и стрижка или маникюр и педикюр.