Вт, 2024-03-19, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Когда за окном зима и мороз, а столбик термометра с каждым днем падает все ниже, тогда очень хорошо понимаешь, что махровые халаты – это одно из  лучших изобретений человечества.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Митинг на Поклонной горе, который пройдет в пику оппозиционному шествию на Поклонной горе 4 февраля в поддержку действующей власти и лично Путина, на глазах приобретает мифический оттенок и внушительный размах.

 

 

 

 

Во все времена было очень популярным выглядеть красиво, иметь подтянутую и спортивную фигуру. Для этого нужно приложить не так и много, но и не мало своих сил, самое главное - необходимо соблюдать режим правильного и здорового питания.



Известный бразильский писатель Паоло Коэльо присоединился к проекту торрент-портала The Pirate Bay, предоставив для бесплатного скачивания с файлообменника несколько своих книг.


Про це свідчать документи на сайті Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC). Компанія планує розміститися під тікером FB, однак біржу поки не вказує. Строки розміщення і ціна акцій на IPO також поки не уточнюються.




Кандидата в президенти Франції Франсуа Олланд обсипали борошном під час його виступу в Парижі. До Олланд збоку підійшла жінка і стала пригорщами кидати в нього борошно, яке було у неї в господарській сумці.



Голлівудська зірка Шарліз Терон не соромиться демонструвати свої принади. 36-річна актриса погодилася позувати в черговій фотосесії практично голою.



Шлюбів у 2011 році було на 50 тис більше, ніж у 2010 році. У Держкомстаті пояснили, що перед високосним роком завжди гуляють більше весіль.



Під керівництвом Віктора Януковича українська демократія опинилася в облозі, Київ все більше і більше наближається до авторитаризму. Про це заявив директор Національної розвідки США Джеймс Клаппер.



Бабак Тимко, який живе на Харківщині, 2 лютого "побачив" свою тінь, але, незважаючи на це, "передбачив" ранню і затяжну весну.
Про це заявив доктор наук Віктор Токарський.



"Тупиковая ситуация в ООН по Сирии означает, что кровопролитный конфликт режима Башара Асада с его вооруженными оппонентами может продлиться до тех пор, пока Россия не сочтет, что сирийский президент больше не продержится".



Утром в четверг, 2 февраля, генеральный секретарь Организации Объединенных Наций Пан Ги Мун прибыл с визитом в сектор Газы.



3 лютого в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий сніг, вітер східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -25...-27 градусів, удень -17...-19 градусів.



Фондові торги в Європі 1 лютого 2012 р. завершилися підвищенням провідних індексів. Інвестори як і раніше зосереджені на Греції, де уряд продовжує переговори про скорочення боргу.