Вт, 2024-03-19, 11:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

футбол


Американским поклонникам футбола, который за океаном именуется соккером, не дают покоя лавры родоначальников самого популярного вида спорта на планете.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Метеоритний дощ пройшов у західній китайській провінції Цинхай, вага найбільшого знайденого на місці падіння метеорита становила 12,5 кілограма.



Ні уряд України, ні Янукович не готові підвищити тарифи на газ для населення, і це є основною проблемою на переговорах з МВФ.




23 лютого в Києві хмарно із проясненнями, мокрий сніг і дощ, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 7-12 м/сек., удень пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.



В наши дни выучить английский язык грамматика которого очень простая, если поймешь ее суть, вы всегда можете самостоятельно.



Высотные многоквартирные дома с бассейнами и детскими площадками на фоне пустынных улиц, сорняков и заколоченных витрин. Нет, это не картинка из очередного голливудского хоррора.



В наше время многие люди пытаются приобретать себе не только красивые, но и статусные вещи.



Королевский прием состоялся 15 января. "Первый джентльмен Финляндии" оказался за столом по левую руку от 40-летней супруги кронпринца Дании, что позволило Араярви вблизи наблюдать красоту монаршей особы.



На этой неделе самый популярный в арабском мире интернет-портал "Аль-Баваба" опубликовал список арабских актрис, певиц и моделей, имена которых были связаны с сексуальными скандалами.




У Комінтернівському, Роздільнянському, Овідіопольському та інших районах були або замінені редактори низки газет, або, де це зробити не вдалося, ліквідували попередні видання і на їх базі створили нові, що прислужують владі.




В результаті заворушень церемонія підбиття підсумків карнавалу в Сан-Паулу була зірвана. Керівництво місцевої ліги шкіл самби зібралося на екстрену нараду, на якій буде винесено рішення про підсумки змагання.




Підписання та ратифікація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС будуть поставлені під загрозу, якщо лідери української опозиції не зможуть взяти повноцінної участі в парламентських виборах восени 2012 року.




Господареві вдалося зафіксувати на відео момент, як папуга зі столу підгодовує свого чотирилапого товариша, який на підлозі мирно чекає на нову порцію харчів.




Україну на конкурсі класичної музики "Молоді музиканти Євробачення - 2012" представлятиме 18-річний скрипаль зі Львова Богдан Івасик. Він переміг у національному відборі, який провела Національна телекомпанія України.