Вт, 2024-03-19, 05:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Подземные толчки магнитудой 4,4 зарегистрированы на юге Западной Сибири в Кемеровской области. По данным ведущих европейских сейсмологов, сейсмособытие произошло в 20:24 по местному времени.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)



Штаб Аллы Джиоевой, которая считает себя победителем выборов президента в Южной Осетии и которая на завтра наметила себе "инаугурацию" на завтра, штурмом взяли силовики.



Каждый современный человек хорошо понимает, что, если у него есть автомобиль, то он может успевать делать значительно больше дел.



Верховна рада відхилила законопроект "Про документи що посвідчують особу та підтверджують громадянство України", яким пропонувалося запровадити біометричні паспорти для виїзду українців за кордон.



В наше время, когда законы очень часто меняются, а кроме того в новый Налоговый кодекс постоянно вносятся все новые и новые правки, очень трудно уследить за всеми этими изменениями.



10 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -21...-23 градуси, вдень -14...-16 градусів.



Опублікувано унікальні світлини Адольфа Гітлера: нацистський фюрер вимагав знімати, як він репетирує промови, щоб зрозуміти, як він виглядає на публіці.



"Ви переплутали - злили радянський інститут народних засідателів із класичним інститутом присяжних і чомусь записали лише трьох присяжних. Розумію чому - вам трьох легше залякати, ніж вісьмох".



Генсек привернув увагу до ескалації насильства в місті Хомсі і попередив, що погіршення ситуації в Сирії справить негативний вплив на весь регіон.



Діти — найбільша радість для батьків, а саме тому часто дорослі намагаються дарувати дітям найкращі і найцікавіші подарунки.


30-річна румунська модель, Іоана Спангенберг, має вагу всього 38 кілограмів за зросту 167 см, а талію - 50,8 см. При цьому вона запевняє, що їсть тричі на день, зокрема жирні страви, а також чіпси, піцу і кебаби.




Хорошего репетитора для школьника проще всего найти зимой. Вот и начался последний месяц зимы, хотя за окном еще и стоят сильные морозы, но такая погода уже продержится не долго — ведь скоро весна и лето.


Рекордні снігопади загрожують весняним затопленням Києву та Україні. Одними із найперших під водою ризикують опинитись можновладці з найелітнішого селища Конча-Заспа.



Рейтинг найсексуальніших та найкрасивіших поп світу оприлюднив чоловічий журнал ZOO. Очолила рейтинг найкращих сідниць американська телезірка, спокуслива Кім Кардашян.




В наше время многие люди стали настоящими геймерами — любителями компьютерных игр, которые уделяют своему занятию достаточно таки много времени.


Предстоящая ежегодная церемония вручения самых престижных в США музыкальных премий Grammy в Лос-Анджелесе будет сопровождаться массовой акцией протеста музыкантов против сокращения числа номинаций.



Благотворительная организация amfAR, занимающаяся сбором средств на проекты по профилактике СПИДа и лечению ВИЧ-инфицированных пациентов, провела в среду, 8 февраля, гала-вечер в Нью-Йорке.


 

В наши дни трудно представить себе жизнь современного человека без Интернета.