Вт, 2024-03-19, 08:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В последние годы большинство жителей Центральной Украины подают бесплатные объявления Днепропетровск на VseSdelki, если, конечно, у них возникает такая потребность.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Ефективність таких електростанцій виявилася вкрай малою. Сонячні станції виробили 30 млн квтбч, що складає 0,7% загального споживання електроенергії Криму (понад 4 млрд кВТбч).



Каждый бизнесмен понимает и редко переоценивает роль рекламы в развитии своего бизнеса.



Директор Центру грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій Центральної СЕС МОЗ України Андрій Александрін в ексклюзивному коментарі УНН сказав про те, що в Україні у зв’язку з потеплінням очікується підвищення захворюваності на грип та ГРВІ на 50%.

В наши дни практически в каждой семье есть цифровой фотоапарт, а поэтому постоянно увеличивается количество фотографий, которые нужно сделать.




Амбіції Ірану в області ядерних досліджень можуть обернутися "новою холодною війною" для Близького Сходу, заявив міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг.



Свідками несподіваного факту прискореної біологічної еволюції стали швейцарські учені. Вони встановили, що різні види озерних риб почали перехресне розмноження. Тим самим риби знайшли відповідь на навислу над ними природну катастрофу.



20 лютого в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень невеликий сніг, мокрий сніг, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -1...-3 градуси.



"Я чотири роки казав, що була спроба підкупу мене, за захмарні кошти. Мені пропонували тоді 10 мільйонів доларів готівкою. Це величезна сума. Мені пропонували лише за одне не голосування за прем’єрство Юлії Тимошенко", - розповів Олесь Доній .



"Нам не сподобалося працювати з британськими боксерами і тепер ми вестимемо переговори з представниками інших країн. На відміну від Хея Чісора дійсно хотів битися і доклав всі зусилля", - сказав Бенте.


Він вважає, що настав час "антитабачної кампанії". На його думку, до неї мають долучитися вся патріотична громадськість, а не тільки студенти. "Українофоб та кремлівський агент Табачник не повинен керувати українською освітою", - підкреслив Наливайченко.




У січні екс-президент Латвії Валдіс Затлерс закликав громадян республіки взяти участь в референдумі про надання російській мові статусу другої державної, але проголосувати проти цього.



19 лютого набуває чинності Закон "Про внесення змін до деяких законів України з питань приватизації щодо реалізації положень Державної програми приватизації на 2012-2014 рр.", який сьогодні, 18 лютого, опублікований в газеті "Голос України".



Конкурс "Євробачення-2012" відбудеться в Баку 22-26 травня. Концертний комплекс Baku Crystal Hall, де має відбутися цей захід, поки ще перебуває на стадії будівництва.