Вт, 2024-03-19, 04:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Голливудская актриса Деми Мур считает, что изучение Каббалы поможет ей восстановиться после развода с Эштоном Кутчером и вернуться к полноценной жизни.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Хотя за окном и зима, а столбик термометра все еще на  минусовых отметках, то минус пятнадцать, то минус двадцать девять, а то уже и минус восемь, а речки Украины, а местами и моря, покрылись толстым слоем льда, но всем известно, что совсем скоро наступит весна.



У найближчі дні вулиці міста заповнять люди в традиційних венеціанських костюмах і масках, в ці дні зазвичай до Венеції приїжджає до півмільйона туристів. На площах міста виступатимуть артисти з різних країн світу.



Джерело агентства в правоохоронних структурах відзначило, що затримання зв'язане в пожежею і вибухом на вул. Тирасполській в Одесі, після якого в квартирі знайшли залишки вибухових речовин.




За однією з версій, даний комплекс міг бути оригінальною моделлю, за якою був побудований Стоунхендж та інші подібні до нього конструкції пізнішого періоду, знайдені на півдні британського архіпелагу.



США, Великобританія і Франція виступили з жорсткими заявами, засуджуючи подвійне вето, накладене Росією і Китаєм на підготовлений арабськими країнами і Заходом проект резолюції Ради Безпеки ООН по Сирії.



Большинство родителей пытаются дать своим детям все самое лучшее.



6 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі та вранці невеликий сніг, удень без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, удень -7...-9 градусів.


В тренажерном зале в собственном доме найден мертвым владелец известного футбольного клуба "Ноттингем Форрест" Найджел Даути.




Сегодня в Индианополисе состоится 46-й супербоул. В финале сойдутся победители Национальной и Американской конференций – "Нью-Ингленд Патриотс" и "Нью-Йорк Джайнтс".



Если вы сами решили провести к своему дому трубопровод для снабжения его водой, то покупая трубы для него, не забудьте приобрести и концентрический переход.


На акцию записывали вполне открыто - на сайте Massovki.ru. А вот обещанные деньги получить удалось далеко не всем - ни в коем случае нельзя было терять из виду бригадира группы Максима. Да и дожидаться их пришлось гораздо дольше, чем два часа.


Учителя, сотрудники Почты России и железнодорожники гарантировано возьмут штурмом Кремль, всех расстреляют, сожгут и выстрелят пеплом из Царь-пушки в сторону Швейцарии, где находятся банковские счета организаторов "антиоранжевых" митингов".




В Нью-Дели Шварценеггер оценил достоинства национальной кухни в ресторане "Бухара", где в свое время угощали бывшего президента США Билла Клинтона и нынешнего Барака Обаму. "Мне понравилась пища и первая поездка в Индию".


Привабливість комерційних кредитів набагато менша, ніж позики МВФ, тому що істотно вищий відсоток річних (у МВФ менше 5%, у комбанків від 10%). Крім того, наш бюджет розрахований без витрачання траншу МВФ, і для нас принципові навіть не самі гроші, а співпраця саме з Фондом і використання його коштів не на проїдання, а на модернізацію економіки.