Вт, 2024-03-19, 09:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Организация "Маенделео Йа Ванауме", кенийское лобби в защиту мужчин, призвала к проведению шестидневной забастовки с целью привлечения внимания общественности к резкому увеличению случаев домашнего насилия со стороны женщин.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Если у вас в ближайшем будущем намечается праздник и вы хотите быть на нем непревзойденно красивой, но еще не решили какой наряд одеть, тогда вам лучше всего обратиться к специалисту, который сможет сшить для вас сногсшибательное платье.


Відомий італійський доктор Северино Антонорі зробив сенсаційну заяву: за його словами, він давно і успішно клонує людей. Доктор запевнив, що йому вдалося клонувати трьох малюків, які зараз живуть у східній Європі.



Найкращий футболіст світу трьох останніх років Ліонель Мессі шикарно відсвяткував свій ювілейний, двохсотий поєдинок за "Барселону". Аргентинський форвард, в поєдинку 23-го туру іспанської Примери, відзначився чотирма голами у ворота "Валенсії".




Иногда в жизни каждого человека случается такой момент, когда хочется сделать ревизию собственных вещей.



Знаменитая французская актриса Фанни Ардан проведет свой творческий вечер на Международном фестивале кинематографических дебютов "Дух огня".



Если вам нужно срочно продать любую вещь или же купить, тогда вы без проблем сможете это сделать с помощью Интернета.




Молдова практично повністю реалізувала завдання у сфері безпеки документів, а решта завдань близькі до реалізації. Натомість прогрес України у більшості сфер оцінили як "обмежений" (за винятком питання боротьби з нелегальною міграцією.



В Україні існує тенденція до збільшення кількості зниклих людей - як правило, це громадяни, які виїхали на заробітки до країн СНД та далекого зарубіжжя.






Фракція БЮТ наполягає на створенні тимчасової слідчої комісії щодо розслідування фактів підкупу депутатів у Верховній Раді.





Досягнуто домовленості про одночасний синхронний розгляд цього важливого документа, ухвалення якого означатиме суттєве полегшення умов здійснення торгових операцій між суб'єктами господарювання наших двох країн.



Найбільші партії, які представлені в Комітеті опору диктатурі, планують скласти не тільки загальний список кандидатів у депутати за мажоритарними округами, а й загальний партійний список, щоб йти у парламент потужною колоною.



Українські музиканти з гурту "Гайдамаки" поширили звернення "до усіх небайдужих" і пояснили ситуацію навколо кардинальних змін у складі відомого гурту.


 

В наше время многие знатоки и любители различных видов спорта знают, что букмекерская контора поможет превратить в деньги их знания.




21 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі й зранку невеликий сніг, удень без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...-2 градуси.



Следует отметить, что восточные единоборства – каратэ, ушу, таэквондо, муай-тай – очень популярны в Иране. В последние годы иранские спортсмены добиваются заметных успехов на международных соревнованиях – в основном, в боях, а не в показательных выступлениях.




Кульмінацією свята стануть виступи 12 шкіл самби в неділю та понеділок. Шість тисяч танцюристів змагатимуться за призи за найкращі танці, співи та атмосферу. Феєричне шоу готували цілий рік.





Смертник вибухнув біля блокпосту в мить, коли курсанти виходили з академії. Всі загиблі - курсанти або чинні співробітники поліції.




Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вирішив завершити боксерську кар'єру, не дивлячись на свої заяви після важкого бою з Дереком Чісорою про те, що він продовжить виступи в рингу.



Многие белорусы в последнее время из-за нестабильности национальной валюты пытаются вкладывать свои деньги во что-нибудь дорогое.



У понеділок міністри фінансів країн єврозони зберуться у Брюсселі для ухвалення рішення щодо виділення Греції допоміжного траншу на суму у 130 мільярдів євро.