Вт, 2024-03-19, 13:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Волонтери-редактори української Вікіпедії в міжнародний день рідної мови зробили черговий святковий подарунок українському суспільству - випередили каталонську версію онлайн-енциклопедії і вийшли на 13 місце за кількістю доданих статей.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время многие люди очень часто сталкиваются с различными проблемами, которые сами не в силах решить, а поэтому они ищут помощь у президента, главы правительства или Верховной Рады Украины или же у кого-нибудь другого.


Британский актер Орландо Блум сыграет полицейского в картине "Зулу" (Zulu) французского режиссера Жерома Салле, вместе с актером Джимоном Хонсу.


 

Если вам необходимо перевезти очень большие, габаритные вещи, тогда вам нужно найти компанию, которая занимается перевозкой грузов.



Психологи Хайфского университета под руководством профессоров Мейран Бониэль-Нисим и Ази Барака пришли к выводу, что ведение блогов оказывает на юношескую психику весьма благотворное действие.




Все ближе к лету большинство молодых людей делают важный выбор в их жизни, решают, какую выбрать профессию, в какое высшее учреждение им поступать, чтобы была возможность удовлетворить свои жизненные позиции.




Холодный душ или ванна после спортивной тренировки помогают снизить физический дискомфорт. Нет необходимости бросаться в ледяную прорубь.


В наше время Интернет очень позитивно влияет на большинство людей. Ведь с помощью Интернет-магазинов каждый желающий может быстро найти для себя, своих родных, близких людей, все, что необходимо.





Перш, ніж відкривати кордони з ЄС, в Україні необхідно забезпечити належний рівень життя. "Інакше ви втратите дуже велику частину найбільш дієздатного населення, а значить втратите гроші в бюджет".


На тлі візиту в Тегеран представників МАГАТЕ та розбіжностей США і Ізраїлю з приводу перспектив військового удару по Ірану, влада Ісламської республіки проводять нові військові навчання. Демонстрація сили не сприяє залагодженню конфлікту, і так підігрітого через припинення постачань нафти в Європу.



22 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий сніг, удень невеликий мокрий сніг із дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...+2 градуси.



Польська газова монополія, імпортер російського природного газу Polskie Gornictwo Naftowe i Gazownictwo (PGNiG) подала позов проти ВАТ "Газпром" і OOO "Газпром експорт" до Стокгольмського арбітражного трибунал з приводу цін на газ.




Міжнародна федерація спортивної стрільби (ISSF) після опитування міжнародних спортивних оглядачів, спортсменів і тренерів визнала українку Олену Костевич найкращою спортсменкою 2011 року.




Син принцеси Монако 24-річний П'єр Казірагі зчинив бійку в одному з нічних клубів Нью-Йорка і, за свідченням очевидців, потрапив до шпиталю із серйозними травмами обличчя.



В наше время для каждого автомобиля в Украине нужна автоцивилка Киев в этом плане не исключение.



Пока еще за окном календарная зима, каждый желающий может поехать отдохнуть на горнолыжные курорты.




21 лютого по всьому світу відзначається День рідної мови. Цей день був започаткований у 1999 році на сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО. Він спрямований на підтримку мовного та культурного розмаїття.



У Німеччині кількість тих, хто подивився поєдинок українця з британцем, який проходив в Олімпійському парку Мюнхена, склало 13,47 мільйонів телеглядачів.



ПАТ "Київхліб" у січні-вересні 2011 року одержало чистий збиток у сумі 8,59 мільйона гривень проти чистого прибутку 17,5 мільйона гривень за аналогічний період 2010 року. Його чистий дохід за цей період зріс на 14,3% — до 1,255 мільярда гривень.



В наше время каждый человек, который знает не только правила игры в техасский холдем, но также умеет очень хорошо играть в эту игру, имеет реальную возможность зарабатывать.



Міністри фінансів країн єврозони до ранку 21 лютого досягли угоди шодо другої програми допомоги Греції обсягом 130 млрд євро, яка покликана скоротити рівень держборгу країни до 120,5-121% ВВП до 2020 року, заявив єврокомісар з економічних та фінансових питань Оллі Рен.