Вт, 2024-03-19, 07:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



12 лютого в Києві ясно, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -24...-26 градусів, удень -14...-16 градусів
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наше время, как хорошо всем известно, заработная плата человека  зачастую напрямую зависит от образования или же специализации профессионала.



Каждый человек достаточно таки весомую часть своей жизни тратит на сон.



С началом работы жилищных льготных госпрограмм, в частности, программ доступного жилья и молодежного кредитования, количество граждан, ставших в очередь на получение квартир, существенно возросло и сегодня составляет 1 млн 300 тыс. человек,



Якщо ви накопичили певну суму коштів і прагнете їх інвестувати в нерухомість Львів для цього підходить найкраще.



За перехід пропонується по 500 тис дол, а потім щомісячно йде як зарплата 20-25 тис дол, і, якщо хтось проявляє ініціативу брехливу стосовно до партії "Батьківщина", його додатково фінансово стимулюють. Під кінець каденції ще 500 тис дол, напевно, на поліпшення життя вже сьогодні.


Юлія Володимирівна - політик загальноукраїнського масштабу, Юлія Володимирівна на сьогоднішній день - політик з рейтингом № 1 в Україні. Всі розуміють: те, що з нею відбувається, відбувається саме тому, що вона політик загальноукраїнського масштабу, і що в будь-яких чесних виборах вона переможе Януковича .




США мають в своєму розпорядженні в районі Перської затоки декілька великих авіаційних, військово-морських і сухопутних баз - в Кувейті, Бахрейні, Катарі, Об'єднаних Арабських Еміратах і Омані.



Трійка міжнародних кредиторів (Єврокомісія, ЄЦБ та МВФ) пропонує Греції 130-мільярдну кредитну програму і списання боргу на 100 мільярдів євро в обмін на багаторічну програму економії.



Акція протесту зібрала близько 50-ти чоловік. Її учасники прибули на 15-ти пожежних машинах, з її допомогою вони також облили з брандспойта фасад однієї з урядових будівель.



Місцева влада розраховували уникнути страйків правоохоронних органів, підвищивши базову ставку оплати праці на 39%, однак, на думку поліцейських, навіть ця надбавка не компенсує триваюче багато років зниження зарплат.



Міністр закордонних справ Аргентини Ектор Тімерман звинуватив Великобританію в мілітаризації Південної Атлантики і відправці ядерної зброї на Фолклендські острови.