Вт, 2024-03-19, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Пожежа сталася на борту круїзного лайнера Costa Allegra італійської компанії Costa Crociere.Круїзний лайнер вийшов з Мадагаскару і прямував на Сейшельські острови. На борту лайнера перебувають 627 пасажирів і 413 членів екіпажу.
 
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейський Союз розчарований вироком, оголошеним у Києві стосовно екс-глави МВС Юрія Луценка, й розцінює його як сигнал про продовження в Україні судової практики, яка не відповідає міжнародним стандартам.



Скандали, пов'язані з фактами цензури на "плюсах", в останні роки звучать регулярно, притому, що колись знамениті "новини на "1+1" сьогодні скотилися до банальної кримінальної хроніки...



Екс-голова українського уряду Юлія Тимошенко потрапила до списку з 231 номінанта на Нобелівську премію миру 2012 року.Список включає 188 осіб, які зробили, на думку Нобелівського комітету, вагомий внесок у боротьбу за мир, а також 43 організації.




Окрім Хорошковського українську сторону на політичному діалозі представлять секретар РНБО Андрій Клюєв і глава ради Національного банку України Петро Порошенко.



Вечером в воскресенье, 26 февраля, в Голливуде были названы лауреаты премии Американской киноакадемии "Оскар" 2012 года.


Молоді активісти партій ВО "Свобода", "Батьківщина", "УДАР", "Фронт Змін" та "Народний рух" тримали червоні картки, які символізують недовіру президенту та тримали плакати: "Будую Межигір'я замість доступного житла для молоді", "Тотальна українофобія замість розвитку освіти", "Фінансую "тушок" замість підвищення стипендій".



28 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, удень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень 0...-2 градуси.




У більшості учасників на одяг були прив'язані білі стрічки, хтось прийшов з білими квітами. Політ повітряних куль учасники акції зустріли бурхливими оплесками.



Суд встановив, що Луценко винний у незаконному виділенні квартири екс-водію Леоніду Приступлюку. Також суд визнав достатньою кількість доказів, які доводять провину Луценка в частині присвоєння державних коштів у змові з Приступлюком.




Луценко вважався головним ворогом східноукраїнських олігархів, що стоять за Януковичем, тому що він ініціював кілька антикорупційних процесів.


Суддя Шевченківського суду Києва Андрій Трубников не дозволив податковій міліції провести обшук у фігурантів справи щодо функціонування на Одеській митниці великого злочинного угруповання.Усі ці розслідування поєднує одна особливість - підозрювані чиновники перебували "у стосунках" зі структурами "Юри Єнакіївського" та "Іван Іванича" Аврамова".




Найтитулованіший клуб України провів 200 матчів: 88 перемог, 42 нічиї, 70 поразок. Забили динамівці 295 м'ячів, а пропустили 241.


Щонайменше три людини загинули у неділю внаслідок аварії поїзда в канадській провінції Онтаріо. Про трьох загиблих розповів мер міста Берлінгтона, поблизу якого стався інцидент.