Вт, 2024-03-19, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В зоопарке казахстанского города Караганда из-за сильных холодов обезьян согревают глинтвейном. Всем обитателям зоопарка еще неделю назад увеличили рацион питания, чтобы не замерзали.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Несмотря на рекордные морозы и снегопады, в центре крупного японского города Нагоя сегодня неожиданно расцвела сакура. Это поставило в тупик местных ботаников.




Человек, который постоянно пытается путешествовать, хорошо понимает, какое это приятное чувство узнать что-нибудь новое, увидеть новую страну, пообщаться с новыми людьми и прикоснуться к их культуре и традиции.



Шеф Пентагона заверил министров обороны Латвии, Литвы и Эстонии, что сокращение вооруженных сил США в Европе в рамках новой оборонной стратегии не повлияет на выполнение американских обязательств.



Рівне на межі техногенної катастрофи. Злодії розпиляли та викрали елементи електроопор, які постачають струм до обласного центру та хімічного гіганта регіону "Рівнеазоту".



Первые дни февраля ознаменовались рядом интервью деятелей искусства, поддерживающих кандидата в президенты РФ Владимира Путина.




У Цюриху у будівлі Міжнародної федерації хокею (IIHF) невтомні топлес-активістки епатажного руху FEMEN провели чергову акцію протесту, вставши голими грудьми на захист прав людини.



Станом на 15.00 тривали атаки на офіційне інтернет-представництво президента України, повідомили у прес-службі Держспецзв’язку. При цьому джерела та способи атак постійно змінюються.



Мер Києва Леонід Черновецький більше не холостяк. Після офіційного розлучення в Печерському суді 28 грудня з Аліною Айвазовою, з якою він прожив у шлюбі 34 роки, мер нібито розписався в понеділок з Оленою Савчук.



Українські правозахисники заявляють, що катування і смертельні випадки стають ледь не повсякденним явищем у вітчизняних виправних закладах та ізоляторах тимчасового утримання.



На думку науковців, ці фотографії можуть допомогти нам краще зрозуміти будову нашої галактики - Чумацького шляху.



Жертвами сильных морозов на территории Европы стали уже минимум 163 человека, в некоторых районах снегопады приводят к прекращению транспортного сообщения.



Корабль-капсула Dragon американской компании Space Exploration Technologies (или SpaceX) отправится в первый испытательный полет к Международной космической станции (МКС) не раньше 20 марта.



Рейтинги Януковича і "Партії регіонів" за останні місяці сильно впали, тому опозиція бачить хороші шанси на зміну уряду.



Існує серйозна ймовірність, що Ізраїль завдасть удару по ядерних об'єктах Ірану навесні поточного року. Таку думку висловив міністр оборони США Леон Панетта.



4 лютого в Києві хмарно із проясненнями, сніг, місцями заметіль, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -18...-20 градусів, вдень -10...-12 градусів.



За окном зима и морозы, горы покрыты толстым слоем снега, однако это ненадолго.



В Санкт-Петербурге учительница с тридцатилетним стажем ушла с работы после парламентских выборов, во время которых руководила избирательной комиссией в своей школе.



Вот и наступил уже второй месяц нового или же, если точнее сказать, то уже и не такого нового две тысячи двенадцатого года.


Україна посідає четверте місце за кількістю справ, що розглядаються Європейським судом з прав людини. Про це йдеться у щорічному звіті про результати діяльності Урядового уповноваженого України у справах Європейського суду з прав людини.



Человечество с давних времен делит планету Земля с многими зверями.



Американська компанія Space Adventures, яка займається організацією польотів туристів на російських космічних кораблях, планує здійснити перший політ космічного туриста навколо Місяця вже за п'ять років.