Вт, 2024-03-19, 11:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




10 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, уночі й зранку слабкий туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +12...+14 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2013-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Марш розпочнеться о 16-й годині біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві. Іллєнко закликав українців долучитися до маршу, на якому "покажемо всім українофобам, що прапор червоно-чорний - то наше знамено".







Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес піддав критиці спроби деяких держав завадити підписанню договорів Європейського Союзу з країнами Східного партнерства.



У Криму готуються передати комерсантам туристичні стежки, стоянки та місця відпочинку в лісовій зоні. За використання корисних властивостей лісу підприємці платитимуть спеціальний збір.


І.Марчук - народний художник України, лауреат Шевченківської премії. З 2006 року є членом "Золотої гільдії" Міжнародної академії сучасного мистецтва в Римі. За версією  The Daily Telegraph, художник входить до рейтингу "100 геніїв сучасності".




Знаковим для українки Марини Заневської став турнір в австрійському Лінці. У першому раунді турніру 113 ракетка світу обіграла Олександру Круніч.




Чинна влада в Україні на чолі з президентом Віктором Януковичем та Партією регіонів під виглядом євроінтеграції намагається узурпувати судову систему.




Юлія Тимошенко може і надалі знаходитися в такому ж статусі, в якому вона є в даний час.



Втім, учасники ринку називають ініціативу російської влади необхідною насамперед самому "Газпрому". А в українській опозиції розцінили допомогу Кремля як геополітичну гру і тимчасовий хід.







5 жовтня в Харківському метро вагітна Юлія Дроздек влаштувала "оголений перфоменс" проти сексуального насилля в Україні. На камеру Юлію знімав чоловік.