Вт, 2024-03-19, 07:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Лидер популярной группы и сын известного писателя-диссидента во время интервью признался, что не представляет себе жизни без чая, которого в день выпивает несколько кружек.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В Україні хочуть збільшити штрафи за обман покупців. Зокрема, у Раді зареєстровано законопроект, згідно з яким за торгові маніпуляції доведеться розплачуватися в десятки разів більше.



Лидер популярной группы во время интервью проговорился, что является большими поклонником "яблочного" бренда. Собственно говоря, по его словам, именно поэтому он пришел на интервью в хорошем настроении.



Понад півтори тисячі пожежників ведуть боротьбу з вогнем у різних районах австралійського штату Новий Південний Уельс на сході континенту. За останніми даними, на сході країни продовжують бушувати 68 пожеж.



Успешный культурный деятель и лидер популярной группы Юрий во время интервью признался, что расслабиться и снять стресс ему помогают игровые приставки и игры для Хbox.

 
Якщо Тимошенко відпустять на "лікувальні канікули" за кордон, всі справи, що відкрито проти неї і знаходяться на досудовому слідстві, в т.ч. "справа Щербаня " і про закупівлю машин "швидкої допомоги" - треба зупиняти до її одужання.



Успешный музыкант, фронт-мен популярной группы, признался, что когда ему нужна техника домой, то покупает ее он только в столице с помощью интернет-магазина 5ok.



У суботу, 19 жовтня, в матчі 13-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" з великими труднощами зумів обіграти маріупольський "Іллічівець".



Известный польский режиссер, преподающий в украинском вузе, рассказал, что для него важно, чтобы в аудиториях, где он выступает, всегда были качественные LED телевизоры.



Польский эксперт, который уже долгие годы живет в Украине недавно наконец-то приобрел себе собственный дом и квартиру в Киеве. Собственно говоря, он пришел на интервью в хорошем настроение.



З моменту ухвалення судом рішення про надання "канікул" засуджений звільняється з-під варти, виконання вироку стосовно нього переривається, але він продовжує залишатися засудженим.




У суботу, 19 жовтня, львівські "Карпати" на стадіоні "Україна" приймуть одного з лідерів чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги - дніпропетровський "Дніпро" (початок – о 17.00).




20 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +8...+10 градусів.




Президент Чехії Мілош Земан під час майбутнього робочого візиту до України має намір підтримати зближення Києва з Європейським Союзом.




В Одеській області на річці Дунай 18 жовтня було виявлено плями нафтопродуктів невідомого походження.




По последней информации, киевский "Арсенал" все же нашел деньги, чтобы провести воскресный матч с "Динамо".


Експрес-тести показали, що люди можуть бути хворі на сальмонельоз. За попередніми даними, причиною захворювання стали котлети, борщ і пиріжки з яйцем, які їли співробітники школи та учні.



Якщо питання з 30 заарештованими в Росії членами Greenpeace не вирішиться до понеділка, 21 жовтня, Нідерланди звернуться до Міжнародного трибуналу з морського права в Гамбурзі.




Позов американського енергетичного підприємства Schuepbach проти заборони фрекінгу у Франції зазнав невдачі.



Покупки через Интернет становятся все более и более популярными. Это и удобно, и быстро, и доступно. Любой нужный товар можно приобрести с любой точки планеты, если туда довезет какой-нибудь транспорт и, конечно же, если есть Интернет.



Фестиваль відкрився у п'ятницю 18 жовтня показом в кінотеатрі Державного етнографічного музею фільмів "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова і "Земля" Олександра Довженка в рамках дня українського кіно.