Вт, 2024-03-19, 06:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Эксперт во время интервью обратил внимание журналистов на роль мотивации в жизни каждого, в том числе и страны. Собственно говоря, по его словам, он понял как важна мотивация, тогда, когда впервые попал на специализированный портал pintosevich.com
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Новим керівником банку стала Карніт Флуг, яка впродовж чотирьох місяців була виконуючою обов'язки керуючого.




У Росії немає причин забороняти Україні вступати до Євросоюзу, тим більше, що в майбутньому Російська Федерація сама може стати членом ЄС.


По всій Україні бюджетникам все частіше стали затримувати заробітну плату. Люди готуються до акцій протесту і страйків. В Алчевську 230 працівників тролейбусного депо не бачили грошей з травня.



21 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, удень +13...+15 градусів.




Екіпажу судна Seaman Guard Ohio, що затримали у територіальних водах Індії, пред'явлені звинувачення в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.




Компенсации вкладов СССР в этом году не выдают, но кто успел забрать раньше – может вернуть в банк под проценты



В Алчевске уволили главного врача городской детской больницы. Это произошло после того, как СМИ обнародовали информацию об аварийном состоянии палат.


"За 15 лет службы не припомню задержку выплат зарплаты. Даже в кризис 2009-го года никаких задержек не было. И вот впервые государство задерживает зарплату. К сожалению, нам не говорят, когда выплаты все-таки начнутся".




За даними міліції, вчора два старших лейтенанта на автомобілі ДЕУ рухалися в напрямку міста Кобеляки по автодорозі Кобеляки-Білики.



Срочно нужно заменить какую-либо деталь в вашем автомобиле? Но вам необходима не только быстрая, но и качественная замена. Тогда все достаточно просто, для экономии вашего времени и сил рекомендуем в первую очередь обратиться к всемирно известной сети Интернет




Сьогодні єдиноборства в Україні "намагаються поставити на рівень якихось бандитських формувань. Ті спортсмени, які мають повагу до себе, цього не роблять.




"Складено 159 адміністративних протоколів за порушення міграційного законодавства, в тому числі 105 - на видворення з країни", - зазначили у МВС.