Вт, 2024-03-19, 08:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


 

Одну з найбільших кіноподій України та Східної Європи, 43-й міжнародний кінофестиваль "Молодість" у Києві відкриє робота польського режисера Анджея Вайди під назвою "Валенса. Людина надії".
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

купить сервер HP DL360 G8


Если вы после длительных поисков, сравнения и чтения обзоров, решили остановить свой выбор на сервере от производителя с мировым именем — компании HP (Hewlett Packard), и хотите купить HP DL360 G.

 



На початку вересня посол Туреччини в Україні Мехмет Самсар заявив, що Туреччина сподівається у вересні-жовтні цього року під час візиту Президента Віктора Януковича в країну підписати угоди про зону вільної торгівлі з Україною.


Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Токіо, призовий фонд якого становить 1,297 млн доларів. Українець у другому раунді турніру в столиці Японії здолав восьмого сіяного Янко Тіпсаревича у двох сетах.




Збори підтримали рішення звернутися до Ради Європи та інших міжнародних організацій щодо порушення права на місцеве самоврядування в місті Києві.


Чемпіон України проти чемпіона Англії. Сьогодні на "Донбас Арені" в Донецьку, в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, відбудеться матч лідерів квартету А: "Шахтар" прийматиме "Манчестер Юнайтед".



Руководительница бюро переводов и языкового центра рассказала в интервью, что установила в своем харьковском офисе пультовую сигнализацию.



В українських супермаркетах плісняве м'ясо відмивають хлоркою у туалетах. Продавці "реанімують" прострочені товари пральним порошком, хлором та марганцівкою.




Уночі проти 2 жовтня через негоду спрацювала система захисту ліній електропередач і сталося знеструмлення 20 населених пунктів у Криму та Одеській області.



3 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +1...+3 градуси, на поверхні ґрунту заморозки 0...-2 градуси, вдень +5...+7 градусів.


"У Качанівській в'язниці нам не підтвердили, що був факт масового вивезення речей ув'язненої Юлії Тимошенко. Але я собі дозволю припустити, що деякі речі в побутовому порядку за непотрібністю вивозять родичам. Можливо, хтось розцінив цей факт , як масовий вивіз".


В резолюции о результатах мониторинга стран Совета Европы четко указано: "использовать имеющиеся юридические средства для освобождения Юлии Тимошенко, учитывая то, что судебная процедура, которая привела к ее осуждению, вызывала серьезную критику".




Киевское «Динамо» отправилось в Вену, где сыграет матч второго тура группового раунда Лиги Европы с «Рапидом»