Сб, 2024-04-20, 11:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сьогодні у Венеції (Італія) почала роботу 96-та чергова сесія Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія), на порядку денному якої стоять два резонансних "українських" питання.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Кабінет міністрів ухвалив постанову про граничний обсяг емісії фінансових казначейських векселів - 19,9 млрд грн.




Європейська сторона заявила про готовність фінансувати модернізацію української газотранспортну систему (ГТС).



Те, що в ході візиту до Києва глава МЗС Німеччини буде обговорювати з українською владою можливість виїзду до Берліна екс -прем'єра Юлії Тимошенко, було очевидно ще на етапі його підготовки.

 

 

 

Активные пользователи интернет давно научились жить удобно – без магазинных толкучек, без очередей в госучреждениях. Хочется и дальше не терять драгоценного времени.




12 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +14...+16 градусів.



Європейський Союз розраховує, що саміт "Східного партнерства" в листопаді у Вільнюсі стане "самітом досягнень". Про це заявив комісар Європейської комісії Штефан Фюле.



Фракція Партії регіонів у знак протесту проти символіки УПА покинули зал засідань Верховної Ради до початку пленарного засідання.




Народний депутат від партії Батьківщина Павло Петренко заявив, що сьогодні головами всіх ключових судів в Україні є вихідці з Донецька.



Єврокомісар з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле виступає за підписання Угоди про асоціацію, про це йдеться у повідомленні на сайті Єврокомісії.


Сегодня в Харькове — главная битва года: Украина – Польша. Возможно, это даже более судьбоносный поединок, чем Украина – Англия месячной давности.