Чт, 2024-03-28, 15:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




2 жовтня, Постанджян на сесії ПАРЄ запитала президента Вірменії, за які кошти він сплатив 70 млн євро, програні ним в одному з європейських казино.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Столиця України стане  містом, в якому 30 листопада відбудеться фінал XI дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013".




4 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +6...+8 градусів.


ЄС очікує побачити у країнах "Східного партнерства" більш чітку позицію і більш ефективні дії, спрямовані на посилення поваги до спільних європейських цінностей, які країни Східної Європи зобов'язалася дотримуватися.



Гельсінська спілка вимагає притягнути до відповідальності Укрзалізницю за незаконний збір та зберігання персональних даних громадян, а вже накопичені персональні дані - знищити.




У Латвії набув чинності закон, який забороняє мати подвійне громадянство одночасно з російським.



Британсько-нідерландська компанія Shell завершила буріння першої розвідувальної свердловини "Біляївська-400" на Павлівсько-Світловській ліцензійній газовій ділянці (Первомайський район, Харківська область).




Матч відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі, який має відбутися 11 жовтня в Харкові, все ж пройде з глядачами.


Александр Квасьневский и бывший президент ЕП Пэт Кокс во второй половине дня 3 октября приедут в Центральную клиническую больницу №5 "Укрзализныци" (Харьков), где проходит курс лечения экс-премьер Украины Юлия Тимошенко.



Група невідомих зловмисників у масках зірвала в середу ввечері показ фільму "Показовий процес: історія Pussy Riot", який проходив у сімферопольському арт-центрі "Карман".