Вт, 2024-03-19, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Тренер Владимира Кличко Джонатан Бэнкс в преддверии титульного боя его подопечного против Александра Поветкина сказал, что с опаской относится к тому, что поединок состоится на территории России.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов та міністр фінансів Юрій Колобов у п'ятницю, 4 жовтня, відвідали Вашингтон з напівсекретним візитом.




6 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +10...+12 градусів.




У Європейському союзі не коментують "заяв чи тлумачень заяв окремих діячів, чи урядовців, чи представників країн-партнерів".




Москва по-своєму вирішує питання модернізації Чорноморського флоту, не звертаючи уваги на позицію Києва і порушуючи базові українсько-російські угоди по військово-морській базі Росії.




Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) із 17 по 29 жовтня проведе в Україні консультації щодо ст. IV угоди з МВФ за 2013 рік (зобов'язання щодо валютного режиму).




Група СКМ і група EPIC закрили операцію з придбання ПАТ "Укртелеком". 100% акцій компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.



Саудівська Аравія (СА) зацікавлена у співпраці з Україною в авіакосмічній галузі, заявив віце-президент Науково-технологічного центру імені Короля Абдулазіза, принц Туркі бін Сауд бін Мухаммед Аль-Сауд.


КрАЗи вже працюють у таких країнах, як Казахстан, Єгипет, Індонезія, Сінгапур і Афганістан. Вантажівка з колісною формулою 6х6 готова перевозити вантажі масою до 12 тонн, буксирувати причепи з масою до 75 тонн. 



Футболісти київського клубу Євген Хачеріді, Олександр Шовковський та Джермейн Ленс прокоментували ситуацію всередині колективу.



Угода про асоціацію України з Євросоюзом вже перекладена на мови всіх держав ЄС і чекає підписання, розповів учора на зустрічі з журналістами у Києві єврокомісар з торгівлі Карел де Гухт.