Вт, 2024-03-19, 11:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У ці хвилини численна армія вболівальників «Карпат» пішим ходом вирушила від площі Ринок до стадіону «Україна», де відбудеться зустріч львівського клубу з харківським «Металістом» у рамках 1/8 фіналу Кубка України.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Мечтаете о машине, но собственных средств не хватает на приобретение автомобиля за полную стоимость?


"Я б просив владу України не грати на час і зробити те, що треба", - сказав Сікорський. Він додав, що президенту Януковичу "немає чого плутатись, комбінувати, а лише у співпраці з місією Кокса-Кваснєвського виконати, що слід".





31 жовтня в Києві мінлива хмарність, вночі невеликий дощ, вдень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, вдень +11...+13 градусів.




Перевірка показала, що в прилади були встановлені віруси, які дозволяли спецслужбам Росії збирати інформацію про європейських лідерів.


Висновки Росспоживнагляду за результатами проведення перевірки українських кондитерських фабрик корпорації Roshen, в яких відомство заявляє про невідповідність продукції компанії санітарним нормам Російської Федерації, безпідставні.




Депутат від "Свободи" Едуард Леонов припинив діяльність казино, викликавши міліцію та зруйнувавши кілька автоматів.


В Министерстве обороны Украины бьют тревогу: забыв о священном долге и почетной обязанности, украинские военные растаскивают то, что осталось от армии. Воруют все – от топлива и деталей военной техники до боеприпасов .




Чинний президент Віктор Янукович, намагаючись подружитися з Росією, виявився зрештою біля розбитого корита і тепер шукає порятунку у Європи.



Рада ЄС також залишила чинним список бєларуських суб'єктів, яким заборонено в'їзд до ЄС і чиї активи на території союзу заморожено. У ньому перебувають 232 фізичні особи і 25 компаній.




Соратники Віталія Кличка запропонували Верховній Раді збільшити квоту опозиційних фракцій у Центральній виборчій комісії.



"Шахтер" (Свердловск) - "Динамо" (Киев)

30 октября 2013 года. 14:00. Свердловск, Стадион им. Н.И. Горюшкина