Вт, 2024-03-19, 05:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Вам нужно приобрести технику для себя или для дома, и вы совсем не имеете время на поиски того, что вам нужно? Это пока не является проблемой, особенно теперь, когда все что вам нужно можете найти в Интернете.
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Народний депутат України Едуард Гурвіц (фракція партії "УДАР") оголосив про ініціативу провести всеукраїнський референдум щодо заборони Комуністичної партії України.

 

 

 

Известная ведущая на всеукраинском телевизионном канале во время интервью похвасталась, что у нее очень дружная семья, члены которой всегда поддерживают друг друга, несмотря на то, что у нее с мужем есть дети от первых браков.



19 жовтня в Києві мінлива хмарність, вночі й вранці невеликий дощ, вдень без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +5...+7 градусів.




На Харківщині прикордонники затримали громадянина Російської Федерації, який намагався перетнути державний кордон з пістолетом та набоями до нього.




Шанси на позитивний результат роботи української економіки в 2013 році стрімко знижуються. Статистика вересня засвідчила - спад у ключових галузях лише поглибився.



Активісти "Київ-проти" як наживку виставили 15-річного киянина на ім’я Максим, і затримали Валентина на гарячому, коли він уже готовий був йти до підлітка на квартиру і активно схиляв його до статевого контакту.

 

 

Известная и успешная телевизионная ведущая пришла на интервью в приподнятом настроение, так как ей удалось выгодно купить столовый сервиз хорошего качества.

 

 





Українка Дарина Зевіна завоювала дві медалі у перший же день четвертого етапу Кубка світу FINA з плавання на короткій воді в Дубаї.


Олександр Тимошенко сподівається, що "у президента вистачить мужності звільнити незаконно засуджену жінку-політв'язня, яка потребує невідкладного лікування, з якої протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада".




Найбільший український виробник тракторів - Харківський тракторний завод - зупиняє роботу з 18 жовтня, в 2007 році цей завод купив собі російський олігарх Олег Дерипаска.



Звільнення Юлії Тимошенко є не так вимогою Євросоюзу до України, як питанням відповідальності України за власні рішення, що були зафіксовані у спільній заяві після саміту "Україна-ЄС" в лютому 2013 року.



Известная ведущая призналась, что ей очень поднимают настроения дома фотообои, которые она приобрела себе с помощью интернет-магазина wallprint.com.ua.




"Далі, які там будуть механізми... Швидше за все, це буде суд, який прийматиме рішення про порядок виїзду, збереження якихось гарантій".