Вт, 2024-03-19, 09:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



З 2010 року на державну резиденцію "Синьогора" за програмою "Збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках та заповідниках" було витрачено майже 26 мільйонів гривень.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За даними незалежних експертів, від наркоманії та пов'язаних з нею хвороб, таких, як ВІЛ/СНІД, вірусні гепатити, специфічні онкозахворювання, туберкульоз, в Україні помирають до 120 тисяч осіб на рік.



Остання партія високотоксичної речовини залишила Харківщину на початку вересня. Загалом за сприяння ОБСЄ звідси вивезли 760 тонн меланжу - високотоксичного компоненту ракетного палива.



Известная российская писательница призналась, что планирует вскоре начать строительство своего загородного дома, а поэтому накануне активно подыскивала себе материалы и бригаду рабочих строителей.




7 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +14...+16 градусів.



Проблеми литовських підприємців при ввезенні товарів до Росії можуть бути пов'язані з головуванням Литви в Раді Євросоюзу, а також із самітом Східного партнерства ЄС у Вільнюсі.




Под горадминистрацией Киева состоялся «Марш одеял», где киевляне выразили протест против холода батарей в квартирах.




Землетрус магнітудою 5,3, який стався рано вранці в 14 кілометрах від міста Нережу (Nereju) в повіті Вранча, відчувався в Одесі.



Президент России Владимир Путин на встрече с активом партии Единая Россия раскритиковал предложение российского ученого передать Арктику под управление международного сообщества.



Общая сумма выплат госпредприятию "Информационный центр" от Минюста в 2010–2013 годах составила 1 млрд 115 млн 120 тыс. грн. за пользование госреестрами.

Известная российская телеведущая и светская львица Ксения Собчак, которая прославилась своими весьма провокационными высказываниями, прокомментировала поединок тяжеловесов Владимира Кличко и Александра Поветкина.