Вт, 2024-03-19, 09:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Як повідомила прес-служба партії, на акції були присутні лідер "Свободи" Олег Тягнибок, а також депутати Андрій Іллєнко, Олексій Кайда, Ігор Мірошниченко та інші.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На Міжнародному дитячому кінофестивалі анімаційного мультфільму в Дрездені мультфільм "Оля-ля" українського мультиплікатора Дар'ї Котелянець з села Петрик Вінницької області посів перше місце.




29 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +18...+20 градусів.




Фракція "УДАР" вимагає внести зміни до календарного плану роботи Верховної Ради та провести два пленарних тижні поспіль з 5 по 15 листопада.



Нібито Арбузов був вкрай незадоволений тим, що силовики спробували втрутитися в сфери, які вони курирували, і поскаржився на дії спецслужб президенту. Віктор Янукович у конфлікті став на бік Арбузова.




Нагадаємо подібну історію: в 2012 році син міністра оборонної промисловості Азербайджану на очах у студентів побив викладача вузу.




28 жовтня в Україні відзначають День визволення країни від нацистських загарбників. Це національне свято присвячене вигнанню сил вермахту з території України.



Станом на 25 жовтня в клінічній лікарні перебували 16 дітей, яким поставили діагноз "стафілококовий менінгіт". З них четверо - в реанімації, 12 дітей проходили реабілітацію в неврологічному відділенні.

В результаті пожежі у 4-поверховому адмінбудинку Національного Університету біоресурсів і природокористування частково знищено 3-4 поверхи та покрівлю будівлі на загальній площі близько 1500 кв. м.


В минувший уик-энд очки потерял лишь "Днепр", впрочем, на турнирной ситуации это не отразилось. Команда Хуанде Рамоса в игре с "Ворсклой" упустила победу на 95-й минуте игры после автогола Мазуха.