Вт, 2024-03-19, 06:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Міністр закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле обговорював з українським президентом останні деталі "політичного бартеру", що отримав назву "звільнення Тимошенко в обмін на євроінтеграцію".
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2013-10-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Лидер партии "Свобода" Олег Тягнибок в своем  выступлении на вече в киевском парке Шевченко анонсировал презентацию правительства национальной альтернативы, которая состоится на съезде партии 16 октября.



"Delirium" был признан лучшим среди 50 фильмов кинофорума, сообщается на странице фестиваля "Джаз Коктебель", президент которого Лилия Млинарич выступила в качестве продюсера ленты.




Во вторник на харьковском заводе имени Малышева презентовали первые серийные танки «Оплот», изготовленные для Королевства Таиланд.



16 жовтня в Києві хмарно з проясненнями, дощ, вдень місцями невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +12...+14 градусів.


Організаторам - партії "Свобода" - вдалося зібрати рекордну кількість учасників - близько 25 тисяч осіб. На самій акції практично були відсутні представники міліції, проте у всіх довколишніх дворах чергували міліціонери та бійці спецпідрозділу "Беркут".






Еврокомиссия включила нефтепровод Одесса—Броды в список ключевых инфраструктурных проектов, на реализацию которых в целом выделено почти 6 млрд евро.



У вівторок, 15 жовтня, буде представлено доповідь спостерігачів Європарламенту екс-президентів Польщі Олександра Кваснєвського і ЄП Пета Кокса. Спостерігачі ЄП підведуть підсумки місії.



"Я дуже сподіваюся , що ми знову повернемо ту хорошу сильну команду і доведемо, що в Україні може бути сильне незалежне телебачення", - зазначив Княжицький.




Президент "Динамо" Игорь Суркис подтвердил то, о чем последний месяц говорили неофициально, - вскоре Олега Блохина на посту главного тренера может сменить первый в истории клуба коуч из дальнего зарубежья.