Вт, 2024-03-19, 13:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Если вы мечтаете, чтобы у вас дома был настоящий кинотеатр, тогда непременно купите себе проектор. Тем боле, что сделать это выгодно и быстро в Украине можно даже онлайн, с помощью специализированного интернет-магазина reciever.com.ua
Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Цю акцію провів рух Декомунізації. За словами активістів руху, для Чеської Республіки знову виникла загроза потрапити "в руки Росії".

 

 

Известная украинская актриса, которая в последние годы живет в России, во время интервью поведала, что там взять кредит на самых выгодных условиях можно даже онлайн.




В Милане во время реставрационных работ в старинной резиденции герцогов династии Сфорца обнаружена роспись, выполненная самим Леонардо да Винчи.

Свою вторую половинку актриса Виктория встретила на пробах к фильму "Голубая луна". Тогда австрийский продюсер Клаус выбрал не только актрису своей картины, но и познакомился с будущей женой. Сегодня Виктория живет и в России, и в Австрии, что отнюдь не мешает ей сниматься и в других странах тоже



Президенти Росії, Бєларусі та Казахстану домовилися про можливість введення Митним союзом єдиного митного тарифу для третіх країн, в тому числі і для України після підписання угоди з Євросоюзом про зону вільної торгівлі.



Радник президента США з національної безпеки генерал Джеймс Джонс вибачився за "єврейський анекдот", розказаний ним у на церемонії, присвяченій 25-річному ювілею Вашингтонського інституту близькосхідних досліджень.



"Я втішена, що моя присутність – це гарантоване відсіювання з комітету всілякої гнилі, позаяк відкриті вороги типу Партії регіонів чи комуністів приречені на очевидну боротьбу зі мною. " - сказала Фаріон.



Випуск фінансових векселів для реструктуризації заборгованості з відшкодування ПДВ становитиме до 12,03 млрд грн і бюджетного боргу до 3,6 млрд грн.




26 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, вдень +13...+15 градусів.




Президент Європейського парламенту Мартін Шульц висловив сподівання, що на саміті програми ЄС "Східне партнерство" у Вільнюсі буде можливо підписати Угоду про асоціацію з Україною.



Півсотні студентів з місцевого економічного університету затанцювали на центральній площі Тернополя в дощовиках і з парасолями в руках, щоб привернути увагу людей до теми підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.



Днями стало відомо про масштабні перевірки режиму секретності, які співробітники СБУ провели в Генштабі Збройних сил. За підсумками цих перевірок у кількох високопосадовців Генштабу нібито були виявлені копії секретних документів.




Полювання аборигенів Австралії на варанів з використанням контрольованих пожеж призводить не до зменшення, а до збільшення кількості рептилій.




Україна, Хорватія і Угорщина домовилися розширити наявні трубопроводи, щоб створити коридор, по якому буде транспортуватися природний газ через три країни.




Голова парламентської фракції "УДАР" Віталій Кличко буде балотуватися на пост президента України. Про це він заявив вчора 24 жовтня у Верховній Раді.



"Динамо" і "Дніпро" вчора зуміли виграти свої матчі в Лізі Європи. Якщо кияни особливих проблем не відчули, то дніпрянам перемога далася важко. "Чорноморець" взагалі програв удома.