Вт, 2024-03-19, 05:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



21 октября темой для обсуждения в программе "Пусть говорят" Андрея Малахова стал скандал вокруг дачи народного артиста СССР Алексея Баталова в Переделкино.
Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2013-10-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко залишає посаду у зв'язку із закінченням терміну повноважень, новим керівником буде призначено його заступницю Ганну Попову.

Специалист по вопросам культуры во время интервью рассказала, что решил в сети вести собственный блог — персональный сайт. Именно поэтому, он заказал на портале  webformula.pro разработку и создание сайта по разумной цене, и уже совсем вскоре надеется именно на данной площадке публиковать свои труды. Об этом он заявил журналистам во время интервью




23 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, вдень +10...+12 градусів.



Президент Віктор Янукович у вівторок, 22 жовтня, проведе термінову незаплановану спочатку зустріч із міністрами закордонних справ Польщі та Швеції: Радославом Сікорським та Карлом Більдтом.




Учасники мітингу в Сімферополі перед будівлею кримського парламенту вимагали прискорити процес передачі гуртожитків у комунальну власність і пригрозили голодуванням.




Україна і Нідерланди мають намір створити двосторонню міжурядову комісію з торговельно-економічної і інвестиційної співпраці.


Після того, як стало відомо, що збірна України в плей-оф за вихід на чемпіонат світу 2014 року зіграє проти збірної Франції своєю думкою про результати жеребкування поділилися головні тренери команд, а також футболісти.



Президент Республики Чехия Милош Земан предложил частично погасить государственный долг Украины за счет передачи чешскому посольству в Киеве здания по ардесу улица Ярославов Вал,1.




ПАТ Харківський тракторний завод (ХТЗ) врегулювало питання, пов'язані з призупиненням оформлення імпортних комплектуючих для підприємства, і відновить роботу з 22 жовтня.




Позафракційний депутат Сергій Міщенко зареєстрував зміни до свого законопроекту про дозвіл лікування ув’язнених за кордоном.

 

Машина, яка може точно емулювати людський мозок, є Святим Граалем інформатики. Як стверджує IBM, вона змогла зробити черговий крок до цієї мети, створивши комп'ютер, який використовує "електронну кров".