Вт, 2024-03-19, 13:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Кримські татари зі свого боку оцінюють напади на мечеті в Криму як прояв терористичних актів на півострові.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-10-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На з`їзді ВО "Свобода" затверджено склад Уряду національної альтернативи на чолі з його керівником - прем`єр-міністром Олександром Сичом.



Працівникам комунального пасажирського транспорту столиці не платять зарплату. Востаннє люди отримували гроші за липень. Вони погрожують страйком і просять ЗМІ про допомогу.



Тимошенко висловила сподівання, що з'їзд підтримає висунення на перевибори кандидатів, у яких "перемогу грубо забрали" і які вже встигли відчути "на собі всю силу владної репресивної машини".



17 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі й вранці туман, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +12...+14 градусів.



Производитель свинины №2 в США «Seaboard Foods»  планирует построить на территории Украины огромный свинокомплекс.



Мы решили сравнить расходы на "коммуналку" в процентах от дохода у них и у нас. С помощью наших зарубежных корреспондентов мы попробовали сравнить ситуацию.




После ремонтных работ, обновленный фуникулер сегодня снова начнет курсировать от Почтовой площади до Владимирской горки, сообщили в КГГА.



Вы хотите продать что-либо или предложить услугу? Будьте уверены, что конкурентов вам хватит. Чтобы выделиться на их фоне, подумайте о том, как правильно создать объявление.



Пет Кокс і Олександр Кваснєвський у своєму листі від 4 жовтня до президента Віктора Януковича попросили помилувати Юлію Тимошенко "на медичних та гуманітарних підставах".




Визначилися можливі суперники збірної України у плей-оф кваліфікації до чемпіонату світу 2014 року.

 

Оборудование Кроссфит – это необходимый атрибут любого современного спортзала. Среди многочисленных направлений фитнеса, которые сформировались на сегодняшний день.