Вт, 2024-03-19, 08:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:50
30 листопада в Києві відбудеться фінал дитячого "Євробачення-2013"
Інші останні Новини шоу-бізнесу
Столиця України стане тим містом, в якому 30 листопада відбудеться фінал XI дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013". Виступи пройдуть на сцені Національного палацу мистецтв "Україна", повідомляється на сайті конкурсу. Цьогоріч ведучими пісенного конкурсу будуть Злата Огневич і Тимур Мірошниченко.

Напередодні наглядова рада цього конкурсу оцінила рівень підготовки України до проведення дитячого "Євробачення". Для прямої трансляції фіналу рада обрала пропозицію української телекомпанії НТКУ.

Нагадаємо, що в 2009-му Київ уже приймав міжнародний дитячий пісенний конкурс.

Дитяче "Євробачення" - щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс. Його проводять під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС). У конкурсі беруть участь діти 10-15 років з країн-членів ЄМС.

Зазвичай фінал конкурсу транслюється в прямому ефірі в усіх країнах, які беруть участь в конкурсі. Україна долучилася до дитячого Євробачення в 2006 році.

Нагадаємо, що у грудні минулого року в "дитячому Євробаченні", фінал якого проходив у Амстердамі, перемогла українка Анастасія Петрик із піснею "Небо". Європейські представники високо оцінюють організацію конкурсів "Євробачення" в Україні і впевнені в його успішному проведенні в 2013 році.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1168 | Додав: adminA | Теги: Києві, 30 листопада, фінал дитячого Євробачення-2013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]