Пт, 2024-04-19, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:01
52 школяра у Росії госпіталізовано з ознаками сальмоноллеза
Інші останні Новини російської федерації
Понад півсотні учнів пермської школи №40 вже перебувають у лікарнях міста після харчового отруєння в їдальні.

"Як повідомив начальник управління охорони здоров'я міської адміністрації Юрій Павлецов, станом на 21 годину місцевого часу п'ятниці, 18 жовтня, госпіталізовано 52 школяра - 27 до в дитячої лікарні №13 і 9 - до МСЧ №6. Дві дитини знаходяться в реанімації. Стан інших хворих задовільний", - повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу адміністрації міста Пермі.

Крім того, ще 46 дітей і один дорослий проходять амбулаторне лікування вдома.

Влада міста створили робочу групу при комісії з надзвичайних ситуацій, яка в оперативному режимі відстежуватиме ситуацію.

Раніше повідомлялося, що 123 школяра і два вчителі відчули нездужання після прийому їжі в їдальні школи N40 у Дзержинському районі міста Пермі.

Перевірку ведуть співробітники ГУ МВС по Пермському краю, прокуратури, управління Росспоживнагляду по регіону і крайового слідчого управління СКР.

Експрес-тести показали, що люди можуть бути хворі на сальмонельоз. За попередніми даними, причиною захворювання стали котлети, борщ і пиріжки з яйцем, які їли співробітники школи та учні.

У суботу, 19 жовтня, школу буде закрито на карантин, ухвалила рішення місцева влада.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 882 | Додав: adminA | Теги: 52 школяра, Росії, ознаками сальмоноллеза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]