Чт, 2024-04-25, 03:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


7 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0... +2 градуси, удень +2...+4 градуси.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-11-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Проливні дощі і грози викликали загрозу повеней на південному сході Франції, понад 2,3 тис осіб були вимушені залишити свої будинки, повідомляє в неділю, 6 листопада.



Понад десять тисяч тибетців зібралися поряд з монастирем, де на цьому тижні себе підпалив буддійський чернець на знак протесту проти політики Китаю, повідомляють правозахисники.



В Україні постійно провалюються реформи, оскільки українське суспільство не має потреби у реформах. Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав соціальний психолог Олег Покальчук.



6 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1... +1, вдень +7...+9.