Пт, 2024-04-19, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Згідно з дослідженням Міжнародного енергетичного агентства (МЕА), людству залишилося лише п'ять років для того, щоб запобігти глобальній зміні клімату, пов'язаній з екстремальними погодними явищами.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


16 листопада в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий мокрий сніг, удень без опадів, вітер північний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень 0...+2 градуси.



Система МММ-2011, с помощью которой знаменитый мошенник обещал расплатиться со всеми обманутыми вкладчиками страны, перестала справляться с объемами поступающих денег.



Неподалік Солт-Рівер у штаті Арізона (США) стався курйозний випадок. На здоровенний кактус, заввишки близько 6 м, забрався кіт і просидів там 3 дні.



Лібідо жінок можна підвищити, включивши в раціон харчування п'ять найменувань продуктів, які відповідають за рівень гормону тестостерону в крові.



У скандальному Bentley, що протаранив 8 авто на столичному Хрещатику минулого четверга, 10 листопада, сиділа Ольга Джарти.



Профільний комітет Європарламенту схвалив рекомендації Єврокомісії та Ради ЄС в економічній частині Угоди про асоціацію з Україною.




Орієнтовно, кінець листопада - початок грудня. Зараз на рівні урядів, компаній "Нафтогаз України" і "Газпром" триває узгодження технічних деталей з оформлення нових домовленостей.


Верховна Рада не підтримала поправку до президентського законопроекту про гуманізацію відповідальності за злочини у сфері господарської та службової діяльності, яка дозволяла б звільнити з ув'язнення екс-прем'єра Юлію Тимошенко.



Канадець у себе вдома завів як свійську тварину буйвола на прізвисько Бейлі-молодший, до якого він ставиться ніби до ВІП-персони.