Чт, 2024-03-28, 10:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Броніслав Коморовський обговорив із Януковичем питання євроінтеграції України і справу колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

47-річна співачка Кортні Лав стала відомою завдяки покійному чоловікові - солістові групи Nirvana Курту Кобейну.



Новий набір у школу підготовки астронавтів оголосило у вівторок Національне агентство США з аеронавтики і дослідженню космічного простору (NASA).



Американские военно-воздушные силы получили на вооружение новую 30.000-фунтовую (около 15 тонн) бомбу, предназначенную на уничтожения укрепленных бункеров, расположенных глубоко под землей.



Китайский биолог собирается производить самый дорогой чай в мире, сделанный на основе фекалий панды. Он уверен, что богатые полезными веществами экскременты панды помогут ему создать неповторимый аромат совершенно нового типа чая.



Каждая четвертая женщина в США подвергалась сексуальным домогательствам на работе, следует из опроса. С такой же проблемой сталкивался каждый десятый представитель сильного пола.



Режиссерский дебют Анджелины Джоли о любви боснийки и серба во время войны 1992-1995 годов под названием "В краю крови и меда" выйдет на оригинальном сербохорватском языке с субтитрами.



Аэропорт "Шереметьево" ввел услугу регистрации на рейсы через Skype, сообщает пресс-служба аэропорта. Чтобы зарегистрироваться на рейс, необходимо совершить видеозвонок по Skype на логин svo_checkin.



На Південному острові Нової Зеландії загинуло понад 60 чорних дельфінів. Тварини викинулися на берег в районі пляжу Фаревелл Спліт, де їх виявили туристи.



Американська компанія Apple Inc оголосила про призначення Артура Левінсона на посаду голови ради директорів.



Їхню схожість видно неозброєним оком на фото. Однак про таких дітей фанатки Філіпа заявляють ледь не щомісяця. Кіркорову, ймовірно, вже набридло робити ДНК-тести і спростовувати своє батьківство.



У вівторок, 15 листопада, відбулися поєдинки раунду плей-оф, за результатами яких визначилися останні чотири учасники чемпіонату Європи-2012.



Поряд з доказами недбалості в роботі відомства, що стали надбанням громадськості, грандіозним скандалом загрожує обернутися справа одного з його співробітників, який свого часу перебував на місці вбивства одного з 9 мігрантів.



Хоч із часу смерті Тараса Шевченка минуло вже понад 150 років, в Україні й зараз мешкає майже точна його копія. 62–річний інженер із Чернігова Станіслав Новак переміг у Всеукраїнському конкурсі двійників Кобзаря.



У російському уряді заявляють, що переговори щодо ціни на газ з Україною тривають, і коментарі щодо їхніх результатів надійдуть після підписання відповідних документів.



Доля українських полонених у Лівії, які перебувають під домашнім арештом з кінця серпня, досі залишається незрозумілою. За неофіційними даними, лівійські повстанці вимагають за бранців викуп.



Пенсіонерка з російського Петрозаводська два роки зберігала у себе вдома заморожений труп інопланетянина. Зарубіжні уфологи вже почали вивчати фотографії прибульця, намагаючись визначити, чи правдива ця історія.



Країни єврозони і Європейський Союз загалом зіткнулися з "по-справжньому системною кризою", заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу на сесії Європарламенту.



17 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень +1...+3 градуси.




Часто люди, которые сами строят себе дом за городом - в деревне или в загородной лесной полосе, сами и занимаются его полным обустройством, а также обустройством прилегающей территории