Сб, 2024-04-20, 08:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

поліграфія

 

 

Види і форми блокнотів вражають своєю різноманітністю. Всі вони відображають класичний підхід у виготовленні продукції.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


На Житомирщині в місті Радомишль почав діяти унікальний історико-культурний комплекс з єдиним у світі Музеєм української домашньої ікони.



Найкращою піснею 2011 року за версією європейського телеканалу MTV (EMA) на церемонії, що пройшла в ніч проти понеділка в ірландському місті Белфасті, стала Born this way у виконанні Lady GaGa.



Головний біль, біль у суглобах, сухість або сльозоточивість очей, першіння в горлі - алергія на Wi-Fi, або електромагнітна гіперчутливість і проявляється так само, як і будь-який інший вид алергії.



Після 23 років можливості людського мозку починають знижуватися. В цьому впевнені науковці з Університету Вірджинії (США) і зокрема професор Тімоті Солтхаус.



8 листопада в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень +5...+7 градусів.



Кілька активістів націоналістичних організацій кидали в колону комуністів яйця і намагалися облити прихильників КПУ кефіром. Вони скандували: "Комуняку - на гілляку!". Незважаючи на це, колона продовжила рух.



Через півроку після секретної операції США в Пакистані, в ході якої був убитий ватажок "Аль-Каїди" Усама бін Ладен, вперше стала відома версія безпосередніх учасників - бійців елітного спецпідрозділу "морські котики"



Слідчі податкової міліції вручили екс-прем'єру Юлії Тимошенко копії постанови про порушення чотирьох кримінальних справ, що стосуються діяльності компанії "Єдині енергетичні системи України".