Сб, 2024-04-20, 15:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Volkswagen Golf є однією з найбільш довгоочікуваних новинок. Ще б пак, адже сьома версія цієї легендарної моделі обіцяє стати найпопулярнішим автомобілем в Європі на багато років.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Науковці отримали нові дані, що проливають світло на механізм виникнення найнезвичайнішої гірської системи на нашій планеті.





"Ні з Азаровим, ні з Януковичем нам не обіцяють ніяких зустрічей. Може, Азаров після того, як став іудеєм, вважає, що можна так поводитися з людьми. Але у людей вже переповнена чаша терпіння".



18 листопада, у п'ятницю, в центрі Києва, на будівництві Подільсько-Воскресенського мосту впав найбільший у Східній Європі річковий плавучий кран LK-600 "Захарій", зачепивши Гаванський міст.



Сумно могло закінчитися тренування для швейцарського гірськолижника Марка Жізена. Під час одного із заїздів в канадському містечку Накіска на трасу для гігантського слалому вибіг олень.



Лондонський гінеколог покалічив декількох пацієнток, обіцяючи їм знайти точку G, а також проводячи інші процедури. Одна з жінок мало не померла в результаті його лікарської практики.



Збройні сили США провели перші випробування новітньої зброї, швидкість якої в п'ять разів перевищує швидкість звуку. Апарат під робочою назвою "Прогресивна гіперзвукова зброя" запущено з острова Кауаї на Гаваях.



Бразильський обранець Брітні Спірс налякав співачку несподіваним насиллям. На концерті в Ріо-де-Жанейро поп-принцеса покликала на сцену одного зі своїх шанувальників, щоб влаштувати йому традиційний танець.






В четверг, 17 ноября, на аукционе в Лондоне за £16.250 была продана одна из десяти фотографии знаменитой модели Кейт Мосс, созданных в 1993-м году фотографом Альбертом Уотсоном.


Офис шерифа округа Лос-Анджелес официально объявил о возобновлении расследования обстоятельств гибели в ноябре 1981 года знаменитой голливудской актрисы Натали Вуд.



Через 10 лет сильный ураган приведет к затоплению Нью-Йорка. Это не апокалиптический сценарий нового голливудского фильма, а реальные прогнозы, изложенные в отчете о научном исследовании.



Россия накануне перешла на систему вертикального эшелонирования самолетов с сокращенными интервалами в воздушном пространстве (RVSM).



Єврокомісія заявляє про готовність узяти до уваги рекомендації Європарламенту щодо переговорів стосовно Угоди про асоціацію Україна-ЄС, як тільки їх офіційно передадут.



Бразилець Жоао Лейте дос Сантос опинився в лікарні з травмами кисті та передпліччя після того, як вирішив поспілкуватися з павукоподібними мавпами в зоопарку Сан-Паулу.



19 листопада в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +1...+3 градуси.