Чт, 2024-04-18, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Из-за кризиса многие украинцы потеряли работу, либо стали получать меньшую заработную плату. Эти факторы толкают таких лиц к поиску новой работы. 
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Дослідження вчених дозволило зробити висновок, що сни можуть згладжувати болючі спогади. Виявлено, що у фазі швидкого сну мозок різко скорочує вироблення хімічних речовин, асоційованих зі стресом.


Джордин уже два роки управляє компанією із продажу мармурових кульок, також відомих за назвою "марблс". Марблс - це також одна із самих популярних дитячих ігор.


Російська компанія DisplAir з Астрахані розробила прототип системи, що дозволяє отримувати зображення на безекранному "дисплеї", який ширяє у повітрі. Система проектує картинку на "екран" з холодного туману.


Екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко перевели до іншої камери, аналогічної колишній, повідомив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко.



26 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +4...+6 градусів.



Більше половини жінок симулюють оргазми й роблять це задля того, щоб партнер їх не зраджував, виявили американські науковці.



25 листопада в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень 0...+2 градуси.




У 2008 році були зняті обмеження на використання кубинцями мобільних телефонів. Також зняли заборону на використання цілої низки електроприладів.



На даний момент діє попередній порядок доступу: за 10 днів, а для іноземців - за 2 тижні потрібно подати заявку на екскурсію, її розглянуть і або задовольнять, або відмовлять у відвідуванні.


Кирилл Туши, снимавший картину 5 лет, несмотря на цензуру,  рад тому, что его "Ходорковский" все-таки дошел до России. Его, прежде всего, интересовало, что думают о фильме журналисты. Но журналистов интересовало, не боится ли он находиться в Москве.



Голландская велосипедистка Моника ван дер Ворст намерена представлять свою страну на Олимпийских играх после аварии, чудесным образом вернувшей ей способность ходить.




Те, кто имел возможность пройти в храм по таким приглашениям, обнародовали в Сети информацию и фото напечатанных пригласительных.




В Москве остро стоит проблема сохранения исторических зданий и защиты их от недобросовестного использования владельцами и арендаторами.





Раніше носіями цього штаму були лише близько десятка людей у Камеруні.



Голова правлячої в Єгипті Вищої ради збройних сил маршал Хусейн Тантаві доручив колишньому прем'єр-міністру Камаль аль-Ганзурі сформувати новий кабінет міністрів.



Міллер заявив, що "Газпром" очікує зниження цін для європейських споживачів у першому кварталі 2012 року.



У МЗС закликають не драматизувати ситуацію і кажуть про існування "кількох опцій", що дозволяють оголосити про завершення переговорів щодо УА навіть за технічної неготовності документа.