Чт, 2024-04-25, 02:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Інтенсивність, кількість політично вмотивованих судових процесів, які одночасно були відкриті проти неї, висвітлюють нестачу незалежності української судової системи і партійність української еліти. Політика має бути боротьбою ідей, а не боротьбою судових процесів
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Переможцем щорічного конкурсу Design Challenge на автосалоні в Лос-Анджелесі став концепт автомобіля Smart 341 Parkour, який здатен лазити по стінах і стрибати.




Кількість учасників акції під стінами Лук’янівського СІЗО з нагоди дня народження лідера "Батьківщини" Тимошенко зросла майже до 5 тисяч, і до стін ізолятора продовжують приходити люди з квітами.




Пакет санкцій було винесено на розгляд ради міністрів закордонних справ ЛАД 27 листопада. Ірак, Ліван і Йорданія, як повідомляється, мали намір проголосувати проти введення санкцій ЛАД щодо Сирії.



Як правило, значне зростання потоку протонів та інших часток поблизу Землі пов'язане з корональними викидами на Сонці - викидами гігантських мас сонячної плазми.

Каждый человек мечтает иметь свой собственный дом. На сегодняшний день существует множество вариантов жилья, которые можно себе купить или арендовать



В последние годы многие люди ведут свой бизнес не только в одной стране. То есть, собственно говоря, все предприниматели стараются иметь свой завод, офис или коммерческую недвижимость в разных странах мира.


Ісламабад має намір повністю переглянути військову і дипломатичну співпрацю з Вашингтоном після обстрілу вертольотами НАТО блокпоста в Пакистані, в результаті чого загинули щонайменше 25 солдатів.



Зірки української естради і прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко, засудженої на сім років за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з РФ в 2009 році, виступлять 27 листопада біля СІЗО.