Пт, 2024-04-19, 04:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Агентство NASA підготувало найчіткішу карту височин на поверхні Місяця. З її допомогою вчені зможуть відобразити точну форму всього супутника Землі із найвищою на сьогоднішній день роздільною здатністю.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Грошей у Греції залишилося на 20 днів, після чого буде оголошено дефолт за облігаціями. Про це заявив високопоставлений урядовець країни.



"Світовий конгрес українців закликає Вас вплинути на українську владу щодо стану здоров’я Тимошенко та негайної потреби у її лікуванні її особистими лікарями за межами Лук’янівського СІЗО", - наголошується у документі.



Израильские ученые полагают, что ими сделан шаг, приближающий к разгадке тайны свитков Мертвого моря, обнаруженных в пещерах Кумрана.



Ученые пока точно не установили, когда человечество исчезнет с лица земли, но можно предположить, что когда-нибудь это произойдет, так как вымирание биологических видов является нормой.



Сильні зливи обрушилися у вівторок ввечері на італійські регіони Сицилія і Калабрія. На Сицилії загинула семирічна дитина і двоє людей вважаються зниклими безвісти в результаті викликаного дощами обвалу.



У Новій Зеландії сталася авіакатастрофа, коли пілот намагався встановити конструкцію для різдвяної ялинки. Інцидент стався на набережній у місті Окленд. Вертоліт зачепив лопастями гвинта висотні кабелі.



Президент України пообіцяв дозволити Юлії Тимошенко, яка перебуває під вартою, звернутися до лікарні через дедалі сильніші побоювання з приводу її здоров'я.



Президент Ємену Алі Абдалла Салех в середу прибув до Саудівської Аравії для підписання ініціативи ради співробітництва арабських держав Перської затоки про передачу влади, повідомляє державне телебачення.



 

 
Технология использования золотой нанопроволоки уже утверждена к использованию американским управлением.

 



24 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -1...+1 градус.