Ср, 2024-04-24, 03:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Легенда о том, что викинги, умевшие ориентироваться в море только по солнцу, использовали в пасмурную погоду некие "солнечные камни" нашли научное объяснение - древние мореходы пользовались кристаллами минерала шпат из Исландии.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Новий засіб проти рідкісного захворювання може допомогти фахівцям впоратися з процесом старіння. Спочатку вчені шукали методи лікування хвороби, яка змушує дітей старіти у вісім разів швидше норми.



Зовсім не до жартів стало двом іранським футболістам Мохаммеду Носраті і Шеїсу Резаеї, які напередодні прославилися далеко за межами своєї країни завдяки відеороликам, на яких вони, святкуючи забиті голи, чіпають один одного в районі промежини.



Після знаменитого оголення на Мальдівах наряди Анастасії Волочкової, в яких вона з'являється на публіці, дедалі відвертішими.



Як повідомив Олександр Касюк, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко може провести свій наступний бій на НСК "Олімпійський" з росіянином Ніколаєм Валуєвим.



Між Євгенією Тимошенко та Шоном Карром, здається, таки пробігла чорна кішка. Аби з'ясувати все з перших вуст, журналісти вирушили до Британії і знайшли Шона Карра.



Організація об'єднаних націй опублікувала черговий Індекс розвитку людського потенціалу. Україна посіла 76 місце серед 187 країн.



Відразу два міністра грецького уряду, а також ряд депутатів парламенту виступили проти плану прем'єр-міністра Георгіоса Папандреу провести референдум щодо пакету фінансової допомоги від Євросоюзу і МВФ.


 

Суд Лос-Анджелеса (США) зобов'язав власників собак "стежити за мовою" своїх вихованців під загрозою штрафу.



4 листопада в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +8...+10 градусів.