Чт, 2024-04-25, 19:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Візит дасть можливість для ознайомлення з підготовкою до футбольного чемпіонату Євро-2012, який Україна прийматиме разом із Польщею у наступному році.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Американський орбітальний апарат Mars Reconnaissance Orbiter сфотографував рух марсіанських дюн. Про те, що пісок на Червоній планеті знаходиться в постійному русі, вченим було відомо досить давно.



"Ах, ти моя дорога ... Дай подивлюся, на удачу погладжу", - вимовила іменинниця і, нахилившись, поклала руку до живота Єлизавети. Остання була явно шокована таким вчинком, адже молода актриса довгий час заперечувала чутки про своє цікаве положення.





Більшість людей у ​​Південній Кореї вважають за краще перетворювати прах своїх кремованих родичів в декоративні намистини, які можна скрізь носити з собою.


Відеокамера зафіксувала кілера, який застрелив 43-річного власника брокерської фірми в Одесі. Про це повідомив керівник Відділу зв'язків із громадськістю УМВС України в області Володимир Шаблієнко.



Бріжіт Бардо у листі до Віктора Януковича висловила обурення жорстоким поводженням з безпритульними собаками в Україні.


Екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко найближчими днями буде надано необхідну медичну допомогу в київських лікарнях. Про це заявив Янукович, відповідаючи на запитання журналістів.



Україна пропонує Росії відновити переговори про розподіл закордонної власності СРСР. Про це заявив прес-секретар Міністерства закордонних справ Олександр Дикусаров.



Личные вещи Майкла Джексона с ранчо Neverland покажут на выставке нью-йоркского фотографа Генри Лютвайлера, которая откроется в галерее "Победа" в среду.



Европейские ученые поторопились опровергнуть теорию Эйнштейна - фотоны света пока остаются самыми быстрыми частицами во Вселенной.



Двоє з оригінальних учасників британського гурту Depeche Mode Вінс Кларк і Мартін Гор заснували новий музичний проект VCMG.



Мешканка американського штату Юта Еліс Бреддлі виставила на продаж свого чоловіка. Оголошення розміщене на порталі Craiglist.



На Майдані Незалежності у вівторок зранку розпочався монтаж ялинки. При цьому по всьому периметру Майдану встановлено металеву огорожу.



23 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря протягом доби 0...+2 градуси.




Державна податкова інспекція в Шевченківському районі Києва встановила порушення при веденні податкового обліку компанією "Танталіт", що орендує урочище "Межигір'я".





Політичним в'язнем правозахисники запропонували вважати будь-якого ув'язненого, у справі якого "достовірну і певну роль" грають "політичні мотиви влади". "У деяких кримінальних справах опозиції інкримінуються дії, які зараз безкарно вчиняють представники чинної влади".



Згідно з концепцією розробників, гнучкий пристрій може бути яких завгодно розмірів - все одно його можна згорнути в рулон, і габарити в складеному вигляді від збільшення розмірів гаджета майже не зміняться.