Пт, 2024-04-26, 04:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



После того, как стало известно, что несколько чашек кофе в день снижает риск заболевания диабетом, болезнью Паркинсона, раком кожи и раком простаты, выяснилось, что этот напиток также предохраняет женщин от рака матки.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Разные СМИ мира, в первую очередь, израильские новостные интернет-сайты, а также редакция ВВС на языке фарси, сообщили 28 ноября о том, что в иранском городе Исфаган в понедельник прогремел мощный взрыв.


У країнах Північної Європи і Скандинавії через циклон виявилися підтопленими будинки в прибережній зоні, не працював мобільний зв'язок, а в море віднесло двох членів знімальної групи фільму.



Янукович доручив компетентним органам дотримуватися європейських стандартів в питанні утримання екс-прем'єрки Юлії Тимошенко під вартою.



Організатори заявленого на 30 листопада "Маршу порожніх гаманців" мають намір його провести, незважаючи на обмеження з боку Донецької міської ради.



Джузеппе Чизано, 32-летний итальянский актер, ставший известным после выхода на экраны телесериала "Я и мои дети", объявил, что намерен сделать операцию, которая изменит его пол.



В Норвегии два члена съемочной группы, работавшей над фильмом "Сумеречная страна", объявлены пропавшими без вести после того, как их на берегу захлестнула и унесла в море 20-метровая волна.



Долговой кризис в еврозоне разрастается. Общий долг входящих в нее государств составляет 89% ВВП при необходимых 60% ВВП по Маастрихтским соглашениям.



29 листопада в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., уночі й вранці пориви 15-20 м/сек., температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +4...+6 градусів.




"Сьогодні все добре, і єдине питання, яке необхідно вирішити для того, щоб повернутися до нормальних дипломатичних відносин, – повернення в Україну двох чеських військових дипломатів", - сказав посол.


Раптова смерть легенди Гері Спіда потрясла Британію. Колеги та друзі відомого в минулому футболіста, який до останнього свого дня залишався головним тренером збірної Уельсу, шоковані й насилу підбирають слова.



В Індонезії в результаті обвалення 720-метрового підвісного моста через річку Махакам загинули 11 людей, 33 вважаються зниклими безвісти.




"Він знає Тимошенко, вона йому подобається. І йому шкода, що так відбувається", - заявив Кінг. Після цих слів Кінга журналісти засміялися. Він здивувався, чим була викликана така реакція.






В NASA почали активно працювати над методами для вирощування солодкої картоплі (батату) у космосі, яка з гарною врожайністю займає мало місця на космічній станції чи кораблі.



Близько 200 протестувальників зібралися біля будівлі облуправління Пенсійного фонду в Донецьку, де в неділю знесли намет "чорнобильців", які нині голодують.


28 листопада в Києві мінлива хмарність, невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/сек., пориви - до 15-20 м/сек., температура повітря вночі 0...+2, удень +4...+6 градусів.





Бєларуські опозиціонери розпочали недільний ранок молитвою за минулих і сучасних героїв Бєларусі у львівському храмі. За тих, хто загинув 91 рік тому і за 14 нинішніх політв’язнів режиму Лукашенка.



Давні стратегічні партнери - США і Пакистан - тепер на межі розриву відносин через фатальну помилку НАТО: 26 листопада її ВПС розбомбили пакистанський блокпост, що призвело до загибелі 24 військовослужбовців.




Невідомі зловмисники підірвали в пустелі на півночі Синайського півострова трубопровід, по якому природний газ із Єгипту надходить в Ізраїль і Йорданію



В наше тяжелое экономическое положение самым большим дефицитом в стране становятся деньги. Привлечь деньги для своих насущных проблем очень трудно и предпринимателям

Жизнь очень динамична и непредсказуема, особенно, если говорить о жизни предпринимателей в Украине. Самой непредсказуемой жизнь стала за годы правления нынешней власти