Пт, 2024-03-29, 03:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Румунія сподівається на якнайшвидше завершення переговорів між Україною та Європейським Союзом щодо Угоди про асоціацію, заявив міністр закордонних справ цієї країни Теодор Баконскі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Міністерство охорони здоров'я заявило, що не буде розголошувати інформацію про медичний огляд і обстеження Юлії Тимошенко. Про це йдеться в заяві прес-служби Мінохорони здоров'я.



Карьера легенды студенческого американского футбола завершилась громким скандалом. 84-летний тренер команды университета штата Пенсильвания Джо Патерно ушел в отставку из-за сексуального скандала.



Власти Мексики сообщили об аресте главаря крупнейшего наркокартеля страны "Синалоа", который спецслужбы США считают сильнейшей в мире преступной организацией, занимающейся торговлей наркотиками.



Рабочая группа 10 ноября одобрила присоединение России к ВТО, сообщил сайт торговой организации. Формально решение о членстве России будет принято на министерской конференции ВТО 15-17 декабря.



Збільшення вживання вітаміну B може значно зменшити стрес, викликаний роботою. Дослідження тривало три місяці. Весь цей час шістдесятьом учасникам давали або великі дози вітаміну В, або плацебо.



Лідери правлячої партії "Народ свободи" поки не змогли визначитися з тим, хто повинен стати наступником Сильвіо Берлусконі на посаді голови Ради міністрів Італії, повідомляє місцева преса.



Переважна більшість українців не підтримує діяльність міліції, свідчать результати опитування. Дослідження показало, що громадяни досить низько оцінюють законослухняність міліціонерів.




Мер Житомира: Що стосується автомобіля, жоден з чиновників сьогодні не ходить пішки, або не їздить на "Таврії" за 60 тис грн, про яку так серйозно говорять.



За попередніми даними, автомобіль "Бентлі" почав рухатися по Хрещатику в напрямку Бессарабської площі на заборонний сигнал регулювальника.


 

Фізики зібрали з декількох вуглеводневих ланцюжків і атомів азоту чотириколісний "автомобіль".