Сб, 2024-04-20, 14:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Дослідники з університету штату Огайо встановили, що чоловіки думають про секс, в середньому, 19 разів на день. За даними дослідників, це частіше, ніж жінки – вони замислюються про секс всього 10 разів на день.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


З розумово відсталих чиновники формують цілі загони робітників. Лише одиниці з них пишуть листи про допомогу з проханням забрати з психоневрологічного диспансера.


У травні 2012 року в Норвегії буде видано альманах, до якого увійдуть фрагменти творів кількох сучасних українських авторів, перекладених норвезькою мовою.



Поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком і екс-чемпіоном світу в двох вагових категоріях Девідом Хеєм все ближче.



Абориген з "острова канібалів" у Французькій Полінезії, якого підозрювали в тому, що він з'їв туриста з Німеччини, добровільно здався жандармерії.



Интерактивная инсталляция художника Василия Кленова "Звезды говорят", подверглась цензуре и была удалена из зала вместе с ее автором после того, как Кленов отказался убрать из инсталляции слова, оскорбляющие Путина.




Сотрудники ГИБДД в среду днем перекрыли Садовое кольцо на пересечении с Тверской улицей, что стало причиной дорожного затора. В пробке, как это нередко бывает, застряла карета скорой помощи.



Космічне агентство NASA і космічний центр Джонсона за допомогою нанотрубок хочуть побудувати "космічний ліфт", щоб полегшити дослідження космічного простору.



Міністри фінансів країн єврозони у вівторок, 29 листопада, погодилися надати Греції черговий транш фінансової допомоги у 8 мільярдів євро.




Юлію Тимошенко у Лук’янівському СІЗО відвідали представники Європейського комітету з питань запобігання катуванням.


1 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці та вдень невеликий мокрий сніг з дощем, уночі та вранці слабкий туман, вітер північно-західний, 5-10 м/сек.





Всего в списке более 20 знаменитых красавиц, снимавшихся в нынешнем году в рекламе различных компаний, производящих белье.



Водночас зближення з Кубою може обернутися для росіян охолодженням відносин з США: щодо Гавани з 1961 року діє одностороннє американське торгово-економічне ембарго.



Завтра у центрі Києва обіцяють влаштувати всеукраїнський страйк, на який хочуть зібратися опозиція, "чорнобильці" з "афганцями" і ще низка громадських організацій, щоб висловити вкотре свої вимоги до влади.



У заяві МЗС наголошується, що влада доручила відповідальним особам негайно провести розслідування у зв'язку із захопленням дипвідомства.