Пт, 2024-03-29, 16:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У неділю в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі та вранці місцями туман, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +1...+3 градуси.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Вони вимагали оголошення графіка закінчення військового правління, що почалося в лютому після повалення Хосні Мубарака, і виконання обіцяних реформ.




13 січня 2010 року Апеляційний суд Києва визнав керівників більшовицького тоталітарного режиму винними у геноциді в Україні в 1932-1933 роках.




Американські фізики та інженери створили найлегший на планеті штучний матеріал. Він складається з решітки, яка утворена найтоншими металевими трубками. Цей матеріал у 100 разів легший за пінопласт.




Сейм Польщі у суботу висловив вотум довіри новому уряду Дональда Туска. Коморовський урочисто вручив у президентському палаці укази про призначення членів уряду.




Друга модель - шлях дикобраза. Це шлях боротьби за право бути не таким, як всі, відстоювання свого місця у не завжди доброзичливому світі, захисту власної гідності і свободи.




В результаті масового ДТП, яке сталося увечері в п'ятницю, 18 листопада, коли густий туман понизив видимість на дорозі до 100-150 м, вісім чоловік загинули і 37 чоловік отримали травми.




Генеральна Асамблея ООН відновила членство Лівії в Раді цієї міжнародної організації з прав людини. Рішення було прийнято більшістю голосів на засіданні в п'ятницю.




Ізоляція Януковича неминуче призвела б до ізоляції України. Це фатальна постановка питання. Мені б хотілося, щоб сторонам вдалося порозумітися на запланованому на грудень саміті Україна - ЄС.




Ми за будь-яких умов вийдемо 22 листопада на Майдан відзначити День свободи та річницю "помаранчевої" революції. І ми закликаємо всіх громадян мирно прийти по одному в День свободи на Майдан.





На грудневому саміті Україна-ЄС угоду про асоціацію, швидше за все, парафовано не буде.
Як cтверджує видання, швидше за все, саміт відбудеться 19 грудня, як і заплановано.