Пт, 2024-04-26, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




21 листопада в Сімферополі пройшли два альтернативні мітинги кримських татар - проти і на підтримку Меджлісу та його лідерів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-11-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Главными условиями таких сделок являются совершеннолетие обоих участников, обоюдное согласие, а также соблюдение законодательных норм.



Древние англосаксы являются основателями нынешней Англии, они разработали систему правосудия, которая используется и поныне, а также ее валюту.



Запущена на початку листопада російська міжпланетна станція "Фобос-Ґрунт", яка так і не змогла долетіти до Марса, може впасти на Землю в січні-лютому 2012 року.



На півночі Косова у середу, 23 листопада пізно ввечері сталися сутички між військовослужбовцями Міжнародних сил безпеки в Косові (KFOR) та групою місцевих сербів.


Євросоюз "сприйме пропозицію людей і застосовуватиме ці санкції так, як це робиться стосовно окремих чиновників і політичних діячів у Білорусі", де 245 чиновників не можуть в'їжджати до країн Європи, також обмежено рух їхніх коштів у цих країнах.




Біля берегів Антарктики британська науково-дослідна експедиція Бі-Бі-Сі натрапила на надзвичайне природне явище.




У Португалії припинено повітряне сполучення і роботу громадського транспорту у зв'язку з 24-годинним страйком проти заходів суворої економії.


Відтепер жителі Лондона і особливо туристи, опинившись в районі Кенері-Уорф, ходять по тротуару дуже обережно, оскільки він зовсім недавно перетворився на скелю з крутими обривами.