Сб, 2024-04-20, 14:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
Блохін і Рамос задоволені. Григорчук: нам фатально не щастило . ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
"Динамо" і "Дніпро" вчора зуміли виграти свої матчі в Лізі Європи. Якщо кияни особливих проблем не відчули, то дніпрянам перемога далася важко. "Чорноморець" взагалі програв удома болгарському чемпіонові. Докладніше про свої матчі розповіли наставники команд.

"Динамо" - "Тун" 3:0

Група G

1. "Генк" - 3/7

2. "Динамо" - 3/4

3. "Тун" - 3/3

4. "Рапід" - 3/2

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін: "Думаю, сьогодні вдалося і гру показати, і впевнено здобути результат. Я задоволений діями команди. Так, знову ми багато моментів не використали, проте виграли і заробили три очки".

"Чорноморець" - "Лудогорец" 0:1

Група B

1. "Лудогорець" - 3/9

2. ПСВ - 3/4

3. "Чорноморець" - 3/3

4. "Динамо" (З) - 3/1

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук: "Не можу пред'явити претензії футболістам. Моменти були створені, і ми їх не забили. Люди все зробили, крім самого виконання. Перше, чого бракує, - це сама майстерність, техніка футболістів, протидія стресу. Думаю, сьогодні також спостерігалося просто фатальне невезіння. Тут потрібно все аналізувати. Якщо ми не забиваємо в стількох матчах, то треба шукати шляхи для виправлення цього компонента".

"Пасуш Феррейра" - "Дніпро" 0:2

Група E

1. "Фіорентина" - 3/9

2. "Дніпро" - 3/6

3. "Пандурій" - 3/1

4. "Пасуш Феррейра" - 3/1

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос: "У такому короткому турнірі важливо набирати максимум очок. Ми здобули три очки і стали ближче до того, щоб пройти в наступний раунд. Ми, звичайно, задоволені... Рівна гра була, і тому рахунок був довгий час рівний. Важливо було вийти вперед першими. Якби рахунок відкрив "Пасуш", нам було б складніше. Гра була більш рівна, і підсумковий рахунок не зовсім відображає те, що відбувалося на полі".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: не щастило, Блохін і Рамос задоволені, Григорчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]