Чт, 2024-03-28, 13:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
Бріжіт Бардо погрожує Януковичу всесвітнім скандалом
Інші останні Новини світу
Бріжіт Бардо у листі до Віктора Януковича висловила обурення жорстоким поводженням з безпритульними собаками в Україні.

"У мою організацію надходять сотні дзвінків зі скаргами на методи, що застосовуються до цих тварин, з метою "очистити" вулиці міст України до Євро -2012. Це просто огидно і непристойно для "цивілізованої" країни!" - пише Бріжіт Бардо.

Актриса зазначила, що в березні 2010 вона вже писала Віктору Януковичу лист, "в якому скаржилася на цю бійню, а також додала на доказ цієї ницості фотографії".

"Але мені здається, що вас це не зворушило. Отже, я знову закликаю вас, на цей раз за допомогою преси, зупинити вбивство собак і заборонити пересувні печі, куди кидають іноді ще живих собак", - заявила акторка.

Вона також додала, що чекає зі сторони Януковича прийняття термінових рішень щодо повної заборони цієї "великої чистки" та створення відповідального управління, де не буде місця жорстокості.

"Нас тисячі, і ми очікуємо кінця цього варварства. Я розраховую на ваше негайне втручання. В іншому випадку я без вагання розголошуючи цей скандал на весь світ", - наголосила Бардо.

Раніше у Києві було затримано 19-річного киянина, який вбивав бездомних тварин. Хлопець пояснив свої дії "рішенням проблеми бездомних собак". Затриманий вбивав бездомних собак у своєму районі, фотографував це і викладав на сайтах, зокрема, у соціальній мережі "Вконтакті".

За матеріалами: Українські новини

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1175 | Додав: nowyny | Теги: янукович, Бріжіт Бардо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]