Пт, 2024-03-29, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Independent: Невдаха-губернатор, його втрачене кохання в Україні
Інші останні Офіційні новини

Волонтери місцевої благодійної організації по роботі з бездомними були в шоці, коли один з мешканців вокзалу міста Чернівці показав їм американський паспорт і заговорив з ними по-англійськи, пише Independent.

Виявилося, що це 53-річний Кері Долего, американець, який торік балотувався на пост губернатора Аризони і поїхав в Україну, щоб зустрітися з коханням усього свого життя.

"Долего набрав менш ніж 0,01% на голосуванні, в якому він брав участь як кандидат на пост губернатора штату від Партії зелених, і його спроби знайти кохання в Україні, на жаль, виявилися такими ж безуспішними", - пише автор статті Шон Уолкер.

Перед перельотом через Атлантику Долего виступив в ефірі американського телеканалу з приводу знайомств в Інтернеті і висловив надію, що він знайде собі дружину під час своєї поїздки. Батько трьох дітей, який вже двічі був одружений, він сказав, що спілкувався з багатьма українськими жінками і найбільше йому сподобалася Юлія.

Приїхавши в Україну, він так і не знайшов своєї Юлії, яка не прийшла на зустріч з ним. Крім того, його банківський рахунок виявився заблокованим, і він опинився без грошей на вулиці. Колишній політик тепер одужує в лікарні у Чернівцях, де, за повідомленням газети "Комсомольская правда", його лікують від запалення легенів.

Тисячі західних чоловіків, здебільшого зі США, щороку відвідують Україну в рамках спеціально організованих "любовних турів". Циніки називають такі поїздки узаконеною проституцією, коли жінки, переважно з бідних родин, шукають шлюбу з розрахунку, щоб виїхати за кордон.

"Наречена з України" - це ще й поширений в Інтернеті шахрайський трюк, коли тисячі чоловіків висилають великі суми грошей вигаданим жінкам в Україну, нібито зацікавленим у зустрічах з ними. Невідомо, чи саме такий трюк став джерелом проблем Долего з грошима і чому його банківський рахунок був заморожений.

Переклад InoPressa

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1200 | Додав: nowyny | Теги: Невдаха-губернатор, Кері Долего | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]