Пт, 2024-04-26, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
Коноплянка і компанія їдуть на "Україну"
Інші останні Спортивні новини
Зірки "Дніпра" перевірять "Карпати" на міцність

У суботу, 19 жовтня, львівські "Карпати" на стадіоні "Україна" приймуть одного з лідерів чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги - дніпропетровський "Дніпро" (початок – о 17.00).

Історія зустрічей «Карпат» та «Дніпра» нараховує 50 років, і новий поєдинок буде ювілейним – вже 70-м. У попередніх 19 львівських зустрічах у рамках чемпіонатів України перевага на боці «Карпат», які перемагали сім разів. Стільки ж разів арбітри фіксували нічиї, і п’ять разів «Дніпро» повертався додому з перемогою. Востаннє «Дніпро» приїжджав до Львова у травні (той матч відбувся при порожніх трибунах). Тоді «зелено-білі» нарешті «розмочили» ворота дніпрян, які зберігались "сухими” 594 хвилини. Допоміг «Карпатам» бразилець Сілва, який зрізав м’яч у власні ворота, ще один гол забив Мілошевіч. У складі «Дніпра» м’ячі у ворота «Карпат» влітали після ударів Кравченка, Селезньова, Калініча та Кобахідзе, які принесли перемогу гостям - 4:2. Саме Євген Селезньов найчастіше з діючих гравців "Дніпра” забивав «зелено-білим» - уже тричі.

У нинішньому чемпіонаті команда Хуанде Рамоса виступає дуже вдало, зазнавши лише однієї поразки – ще у липні в Луганську. Безпрограшна серія «Дніпра» триває дев’ять матчів - сім перемог і дві нічиї.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: компанія, «Україну», Коноплянка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]