Пт, 2024-03-29, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:09
Ландік став героєм політичного шоу в Швейцарії завдяки FEMEN. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Тему побиття Романом Ландіком Марії Коршунової було порушено в прямому ефірі популярного політичного ток-шоу Infrarouge на швейцарському телеканалі TSR, інформує "Українська правда".

Про випадок з українським депутатом заявили учасниці руху FEMEN.

"Кілька місяців тому в Україні син народного депутата побив жінку в публічному місці - в кафе. Протягом півгодини він її бив на очах у всіх присутніх, але, попри це, ніхто його не зупинив, бо всі знали, що це син народного депутата і сам депутат", - сказала представник руху Олександра Шевченко.

"Дівчина подала заяву в міліцію. Минуло кілька місяців тиску на неї з боку цих депутатів, з боку правлячої партії, і вона відмовилася від своїх заяв і забрала заяву з міліції", - нагадала вона.

Після цього представниці FEMEN заявили, що незважаючи на такий крок постраждалої, будуть домагатися покарання для Романа Ландіка. "Ми, як жіночий рух, навіть якщо дівчина забрала заяву, зобов'язуємося посадити цю людину в тюрму", - заявила Олександра Шевченко.

Нагадаємо, конфлікт стався 4 липня 2011 року вночі в ресторані "Баккара" у Луганську. Роман Ландік побив Марію Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу щодо депутата за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

27 вересня Ленінський райсуд Луганська виніс рішення про арешт депутата Луганської міської ради Романа Ландіка на два місяці.

31 жовтня вранці стало відомо, що побита модель підписала мирову угоду з депутатом Луганської міськради Ландіком. Про це повідомив адвокат Коршунової.

В свою чергу побита модель, підтвердивши це, заявила, що у неї з родиною Ландіка конфлікту немає, це все провокація ЗМІ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1340 | Додав: nowyny | Теги: Ландік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]