Чт, 2024-03-28, 22:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:47
Мешканці гуртожитків у Сімферополі пікетували кримський парламент
Інші останні Новини з регіонів України
Учасники мітингу в Сімферополі перед будівлею кримського парламенту вимагали прискорити процес передачі гуртожитків у комунальну власність і пригрозили голодуванням, якщо їхні вимоги не почує влада, передає Укрінформ.

Мітинг зібрав близько 60 осіб, які тримали в руках плакати: "До відповіді порушників наших житлових прав!", "Прем'єр -міністр, захисти жителів гуртожитків!", "Вимагаємо передачі гуртожитків громаді!".

На площі встановили дві картонні коробки у вигляді гуртожитків із закликом про допомогу. Перед ними посадили сімейну пару як символ того, що мешканці гуртожитків не мають жодних прав і в будь-який момент із дітьми можуть опинитися на вулиці.

За словами учасників мітингу, незважаючи на відповідне рішення Кабінету міністрів України, проблема з визначенням власника кримських гуртожитків не вирішується 18 років, через що люди не можуть приватизовувати житло.

"У Криму процес передачі гуртожитків в комунальну власність гальмується через юридичні, фінансові і організаційні причини. Ми упевнені, що усі ці проблеми – можна вирішити", – вказується в документі, з яким Асоціація мешканців гуртожитків Криму звернулася до влади автономії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: Сімферополі, мешканці гуртожитків, кримський парламент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]